white shirt



Minun vaatekaapistani puuttuu särmä valkoinen kauluspaita. Sellaisia hippityylisiä kesäpuseroita kyllä löytyy, mutta nyt ostoslistalla olisi jotain saman kaltaista kuin kuvassa. Ajattelin käydä ensin katsastamassa kirpparit läpi. Kuvan yhdistelmä on muutenkin ihan mielettömän kiva. Miksi minä en ole löytänyt tuollaisia korkeavyötäroisiä housuja!?! So chic! And so effortless...

kuva: The Sartorialist

PS. Kulta tulee viikonlopuksi kyläilemään ja kävin just ostamassa ihan älyttömän määrän herkkuja ja useamman litran viiniä:) En ole siis ihan varma, ehdinkö viikonloppuna postauksia tekemään. Jos en - super hyper ihanaa viikonloppua kaikille!!

4 kommenttia

 1. Valkoinen kauluspaita pelastaa usein päivän. Tai ainakin tieto siitä, että se odottaa kaapissa JOS tulee tarve. :)

  Ihanaa viikonloppua myös teille!!!

  VastaaPoista
 2. valkoinen kauluspaita on niin nätti..mut mä näytän ihan typerältä siinä. En sit tiiä johtuuko hiusten väristä vaiko mistä..mut hö. Parikin kertaa oon sovitellu. Tai sit en vaan oo kauluspaita tyyppiä=) Mut ku muilla se näyttää aina niin mageelta=)

  VastaaPoista
 3. NinaV: Minulla itse asiassa oli yksi tosi kiva, mutta olen sen jonnekin kadottanut. Toivottavasti uusi löytyy pian sen korvaamaan!

  Kiitos:D Viikonloppu oli tosi ihana!

  Keke: Aika jännä juttu:) Mutta eipä kaikki asiat kaikille sovi ja vaikka muiden mielestä sopisikin, ei se välttämättä omaan silmään istu.

  VastaaPoista
 4. Voih, mäkin tarvisin valkoisen kauluspaidan. Sellaisen hyvinistuvan. Sellaisen, jota voisi käyttää tyylikkäästi korkavyötäröisen hameen kanssa. Mmm.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig