kosmetiikka-asiaa

Tykkään aina välillä esitellä uusia* blogeja, jotka ovat lukulistalleni päässeet (*siis minulle uusia). Tällä kertaa kehottaisin teitä tutustumaan Karkkipäivä blogiin, jos kosmetiikka-asiat kiinnostaa. Täältä löytyy sekä kosmetiikkatietoutta, että upeasti toteutettuja meikkejä. Löysin tämän Ostolakossa blogin kautta, joka kannattaa myös tsekata, jos ette vielä ole sitä tehneet:)

Nyt kun kosmetiikasta puhutaan, voisinkin vaihteeksi esitellä teille epäonnistuneen kosmetiikkaostoksen. Garnierin Pure Strong puhdistuslaput lupaavat ennaltaehkäistä ja vähentää inhon epäpuhtauksia T-alueelta. Näiden pitäisi myös pienentää ihohuokosia ja vähentää kiiltoa.

Kun purkin aukaisee, vastaan iskee aikamoinen alkoholin tuoksu. Itse tuote ei tunnu tekevän minun iholleni mitään. Pikkaisen alkaa kiristämään sen käytön jälkeen. En tiedä olisiko tilanne toinen, jos iho on hyvin rasvainen. Talvi-iholle en uskalla tuotetta edes kokeilla. Veikkaisin, että se kuivattaisi ihan liikaa. Ainut paikka, johon olen lappusia sitten käyttänyt on nenän alue. Ajatuksena taistella lähinnä mustapäitä vastaan. Eipä ole toiminut ei. Toisaalta eihän tuote edes lupaa ongelman ratkaisemista. Ainoastaan lievennystä - täytyisi lukea purkkien tekstit taremmin.

Tuotteen ainut hyvä (minun kannaltani huono, kun haluaisin jo tuotteesta eroon) on sen riittoisuus. Pakkauksessa lappusia on 56 kappaletta, ja omalla epäsäännöllisellä käytölläni purkki tuntuu riittävän ikuisuuden!

2 kommenttia

  1. Samaa mieltä! Minullakin on noita hetki ollut käytössä ja on pitänyt tehdä kanssa tuotearvio, mutta eihän tässä enää tarvitse kun veit sanat suustani!;)

    VastaaPoista
  2. Korundi: Juu...harvoin noin turhaa tuotetta on tullut omistettua!! Varmaan samaa asiaa ajaisi kun sivelisi vodkaa suoraan pullosta kasvoille:D

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig