ruutupaita

Tämän asun idean voin myöntää varastaneeni jonkun muun blogista - en nyt vain muista mistä. Jotenkin ruutupaidat ovat taas viimeaikoina miellyttäeet silmää ja ne pari kyseisen kuosin edustajaa, jotka omistan, olen löytänyt kirpparilta. Eli jos ruutupaidat innostaa, kannattaa ensin katsoa kirpparit läpi. Ruutpaidan alle siis printti t-paita. Valitettavasti en omista asuun sopivaa vuötä - sen pitäisi olla ruskea ja rähjäinen, vanha nahkavyö.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

laukku, rannekorut & pusero: 2nd hand
toppi: Panic in Paradise
farkut: H&M

Kokeilin näin vaihteeksi vähän suurempia kuvia. Onko nämä kivempia, vai siirrynkö takaisin pienempiin?

5 kommenttia

 1. Isot kuvat on ihania, mäkin haluaisin niitä omaan blogiini mutten osaa laittaa... Miten niitä laitetaan? Kysyy tumpelo :)

  VastaaPoista
 2. NinaV: Itse lataan isommat kuvat tinypic.com sivun kautta. Siellä on heti etusivulla kohta upload. Sitä kautta voit ladata kuvan (samaan tapaan kuin bloggerissa)ja määrittää kuvan koon. Resize (kuvan koon määritys) -> message board koko on tuo, joka on noissa minun kuvissani. Sitten kun kuva on latautunut sivuille, tulee sinne koodi tyyliin < img hkjknkj... >. Kopioi se ja liitä se bloggerin postaukseen kun tila on muokkaa html-koodia.

  Tuon kokoisissa kuvissa se bloggerin kapein sivupohja tahtoo olla liian kapea. Täytyy joko valita leveämpi sivupohja tai leventää olemassa olevaa hiukkasen ihan siltä koodista.

  VastaaPoista
 3. ...ai niin. Kannattaa luoda oma profiili tuonne tinypicciin niin voi säätää yksityisyysasetukset sillä tavoin, että muut eivät sinne ladattuja kuvia nää:)

  VastaaPoista
 4. Joo nää isommat kuvat on paljon parempia!!!!just hyviä=)=)Ja tuo asu on kiva=) Mä oon niin tykästyny noihin ruutukuoseihin=)

  VastaaPoista
 5. Keke: Hyvä juttu:) Aletaan siis suosia näitä - ainakin näissä asukuvissa!

  Kiitti! Mäkin olen ihan hurahtanut ruutupaitoihin:D Ja tosiaan kirppareilta niitä löytää aina tosi hyvin (ja edullisesti)!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig