hair stuff

Tutun kaavan mukaan syksy on tuonut minulle mukanaan iho-ongelmat, jotka ovat saaneet "kivoja" uusiakin piirteitä. Niistä kuitenkin sitten joskus myöhemmin. Nyt pureudutaan hiuksiin! Kesällähän ongelmani oli kuivuva päänahka - siitä onneksi on nyt päästy eroon.

Hiusten väri on viimeisten kuukausien aikana vaalentunut astettain tummanruskeasta vaaleaan toffeen sävyyn. Vielä on siis matkaa siihen hieman hopeaiseen vaaleaan, joka mielestäni parhaiten minulle sopii. Vaaleiden hiusten ylläpito vaatii ehdottomasti kunnon tuotteet. Tällä hetkellä minulla on käytössä nämä:

Noista kaksi (Kadusin shampoo & disp core hoitsikka) on "lahjuksia", joita oli kivaa päästä kokeilemaan, sillä en olisi niitä varmaan muutoin koskaan kokeillut.

L'oréal professionnel hopeashampoon ostin sen vuoksi, ettei lemppariani Bonacuren vastaavaa tuotetta ollut Sokkarilla. Shampoo on aika paksua koostumukseltaan, ja joudun käyttämään sitä aikamoisen määrään yhteen pesuun. Usein joudun pesemään hiukset kaksi kertaa, vaikkei ne kovin likaiset olisikaan. TUOMIO: Palaan takaisiin Bonacuren hopeashampooseen, joka on ihanan riittoisaa ja koostumukseltaan parempaa. (PS. Älkää katsoko noita käsiä. Pesin juuri älyttömän määrän astioita, joten sormet on vähän rusinaiset:D)

Kadusin herkälle päänahalle tarkoitettu shampoo on tuoksuton ja koostumukseltaan jännän geelimäinen. Tämäkään tuote ei tunnu pesevän kovin hyvin, joten yleensä pesen hiukset ensin tällä ja toisen kerran heti perään hopeashampoolla. Tuote ei ilmeisesti koostumuksensa vuoksi vaahtoa kovin paljoa, mikä sekin omalta osaltaan voi vaikuttaa pesukokemukseen. Tätä oli miellyttävää käyttää kun kuiva päänahka oli ongelmana, mutta nyt kaipaisin enemmän pesutehoa. TUOMIO: En aio ostaa uudestaan. "Herkkänahkaiset" voivat tosin löytää tästä ihan hyvän ja hellävaraisen tuotteen.

Ja sokerina pohjalla - hopeahoitsikka! Täytyy tunnustaa, etten edes tiennyt tällaisen tuotteen olemassaolosta ennen tätä. Tuote tuntuu olevan juuri kuin minun hiukselleni tehty. Se tekee hiuksista ihanan pehmeät ja helposti harjattavat kuitenkaan niitä latistamatta. Hoitsikassa on sellainen pikkaisen mustaherukkainen tuoksu josta joko pitää, tai sitten ei. Minä ihan tykkään. Purkista vähän miinusta - tuollaiset avattavat purkit ovat aina suihkussa pikkaisen hankalia. Vaikka tuotetta aika paljon läträän, tuntuu purnukka kestävän ihan kiitettävästi pienehköstä koostaan huolimatta (150ml). TUOMIO: Loistotuote! Ostan uudestaan.

Kertokaahan, jos tiedätte jonkun muun sarjan hopeahoitoaineista ja -shampoista! Suosituksia otetaan kiitollisena vastaan.

2 kommenttia

  1. Mä en muista mikä se oli mut ostin joskus jonkun tosi hyvän hopeashampoon kampaajaltani. Täytyykin kysyä ens kerralla. Se on kyl totta et ku on vaaleet hiukset ni tuntuu et joutuu hoitaa niin tuplasti..ja hyvillä tuotteilla.Just varasin ajan kampaajalle=) jee.

    VastaaPoista
  2. Keke: Kiva juttu, jos muistat kysyä:) Kampaajalle pitäisi kyllä päästä täälläkin kun malli on ihan ylikasvanut!!

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig