Fashions fade, style is eternal.

Thierry Muglerin korsettimekko on löytö vuosien takaa, mutta tuntuu aina yhtä ajankohtaiselta. Olen yrittänyt pitää tätä kuin kukkaa kämmenellä ja upeasti se on säilynytkin vuosien saatossa. Mekko on todella paksua ja jämäkkää puuvillastrechiä korsettimaisin leikkauksin. Se istuu päällä todella napakasti.

Image and video hosting by TinyPic

Pusero on yksi lemppareistani ja ostettu Zarasta. Joskus Zaran ohut trikoo on aika nyppääntyvää, mutta tuo on pysynyt hyvänä ahkerasta käytöstä huolimatta. Olen pessyt sen aina käsin, jotta saisin iloita paidasta mahdollisimman pitkään.

Image and video hosting by TinyPic

Kengät olen ostanut Joensuun Kenkäkomppaniasta ja taitavat olla italialaiset. Ne olivat ostohetkellään kalleimmat omistamani kengät ja rakastuin niihin ensi silmäyksellä kun ne kyseisen liikkeen ikkunasta bongailin. Viime vuosina niillä on ollut hieman vähemmän käyttöä, mutta en ole raaskinut niistä luopua. Ammattikorkea aikoina tuli biletettyä aika paljon ja nuo kengät tuovatkin mieleen monia hauskoja muistoja.

Image and video hosting by TinyPic

Tänään siis päällä vanhoja, rakkaita ystäviä:) Ihanaa perjantaita!

5 kommenttia

 1. Kivat saappaat, ja vielä ihan ajankohtaiset. On muuten mukava huomata, miten omasta vaatekaapista löytyy joku vanhempi aarre joka miellyttää ja säilyy hyväkuntoisena vuodesta toiseen (viitaten tuohon mekkoosi siis) :)

  VastaaPoista
 2. Ihana asu, tosi tyylikäs mekko ja kokonaisuus, vau! :)

  VastaaPoista
 3. Asu sopii sinulle todella hyvin! Kaunista.

  VastaaPoista
 4. Muistan, kuinka halusin nuo saappaat lukioaikoina, mutta pohkeeni olivat liian suuret niihin.:/ Voi sinua onnellista, kun sait ne!:)

  VastaaPoista
 5. salonkijuoruja: Ihan kyllä vieläkin noista saappaista tykkään, vaikkei ne just tämän päivän trendin mukaiset olekaan:) Ja juu... sen hyvän ostoksen tunnistaa oikeastaan vasta parin vuoden kuluttua. Jos vaate on silloinkin vielä kiva ja hyvässä kunnossa, on ostos ollut hyvä:D

  Cherry: Oi kiitos:) Nyt kun olen pikkaisen lihonut, mekko istuu vieläkin paremmin kun aiemmin!

  melina: Kiitos:) Mekko on aika muotoja nuoleva, joten haluan sen yhdistää yleensä tuollaiseen tyttömäiseen yläosaan, ettei tule liian dominatrix olo:D

  MouMou: Jotain hyötyä näistä rimppakintuista:) Rakastin kyllä noita kenkiä ihan älyttömästi. Tosin yksi ystäväni ei oikein ymmärtänyt, miksi maksoin tuollaisista kengistä niin paljon. Mutta meillä olikin aika tavalla erilainen maku asioiden suhteen:D

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig