dead doll

Itse en ole mikään photoshoppauksen ankara vastustaja mainoksissa. En välttämättä halua katsella mallin mustapäitä tai ihohuokosia kosmetiikkamainoksessa, mutta kyllä minullakin näköjään tulee jossain raja vastaan. Jostain syystä tämä Glorian takasivulta bongattu mainos tuotti yökötysrefleksin, vaikka onhan sitä pahempiakin esimerkkejä kyseisestä ilmiöstä nähty:

Demi Moore on uskomattoman kaunis nainen, mutta tässä mainoksessa hänet on käsitelty pelottavaksi kuminuken ja ruumiin risteymäksi.

En viitsi edes aloittaa saarnaa, miten kuvan miehelle sen sijaan on jätetty silmäpussit ja muut "pienet virheet" näkyviin. Naisten esineellistämisestä on keskusteltu jo niin pitkään - tässäkin tapauksessa se on aika ilmiselvää. Miehestä elämän merkit tekee seksikkään, naisen täytyy olla isotissinen barbienukke, josta kaikki persoonallisuus on poistettu.

Anyways - eipä tämä mainos minuun vedonnut mainosmiesten toivomalla tavalla. Taidan jättää ostamatta... Too much is too much!

6 kommenttia

 1. Samaa mieltä! huh huh ylimuokkausta :/ ja sitä en kanssa ymmärrä, miksi kasvot aina vaalennetaan mainoskuviin? esim. Demissäkin virtaa intiaaniverta miksi kaunis rusketus pitää peittää

  VastaaPoista
 2. Oikeassa olet. Liika on liikaa...siloisempi kuin meidän yksi vuotias?!?

  VastaaPoista
 3. Oon ihan samaa mieltä, photoshoppaus on ok tiettyyn rajaan asti. Silmäpusseja ja mustapäitä näkee tarpeeksi omasta peilistä, mutta tuollainen eloton kuminaama on jo liikaa.

  VastaaPoista
 4. Juuh..samaa mieltä ollaan myös täällä. Toi menee niiiin yli!!!

  VastaaPoista
 5. Kiillotetaan ja hinkataan kuvankäsittelyllä niin kauan ettei ihmisen ihosta ole enää tietoakaan. Aivan älytöntä, sanon minä. Ja tosissaan, tuo iho näyttää aivan joltain kumilta. Tuostakin kun näkisi sen alkuperäisotoksen...

  VastaaPoista
 6. *~SL: Niinpä. Ja tuossa kuvassa on vielä sellainen sinertävä sävy. Kädet varsinkin näyttää ihan kuolleelta. Jaiks!

  melina: Niinpä. Ja kun tämä ei edes varsinainen kosmetiikkamainos ole, vaan tässähän kaupitellaan tuoksua.

  Shandi: Samoilla linjoilla siis ollaan:D Jotenkin vielä tuossa kuvassa häiritsi se, kun kasvojen lisäksi kroppa ihan sormia myöten oli siloiteltu liian täydelliseksi.

  Keke: Mietin aluksi, viitsinkö edes tätä postausta tänne laittaa kun asiasta ollaan keskusteltu
  aika pitkään ja paljon. Mutta hienoa, että aiheesta mielipiteitä irtosi:)

  Riehu: Niinpä. Uskon, että erityisesti tuoksumainonnassa ei se luonnoton täydellisyys ole edes mikään myyntivaltti, vaan enemmän haetaan tiettyä fiilistä. Luulenpa, että aika monelle Demi on kuitenkin niin arvostettu roolimalli, ettei pari pientä ryppyä (jos niitä edes on) haittaisi - vaan päinvastoin!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig