colleen mcloughlin

Tänään törmäsin puolivahingossa Livin hömppäohjelmia aamutoimien lomassa vilkuillessani tällaiseen neitokaiseen, jonka tyyliin ihastuin välittömästi. (Ohjelman nimi oli Tavisnaisesta malliksi.) Itse tykkäilen seurata lyhyitä tyttöjä saadakseni heiltä inspiraatiota omaan pukeutumiseeni. Kannattaa tsekata tuo ohjelma ihan Colleenin tyylin vuoksi. Netistä en onnistunut ihan niin kivoja asukokonaisuuksia löytämään, mutta yleiskuvan näistä saa. Colleenin tyyli on yhdistelmä klassista naisellisuutta ja kepeää tyttömäisyyttä. Hiukset on usein vedetty taakse ponnarille tai nutturalle. Hän suosii kepeitä mekkoja tai paita + farkut yhdistelmää.

Tätä tyttöä tulen kyllä tulevaisuudessakin pitämään silmällä!

2 kommenttia

  1. Itsekin tein Coleenista postauksen kevaalla :) Jos haluat lukea, se loytyy taalta: http://pilkahdus.blogspot.com/2009/03/tyylikas-tytto-liverpoolista.html

    Tykkaan kovasti hanen tyylistaan, niin ulkoisten asioiden vuoksi kuin myos jalat-maassa mentaliteetista (eivat ole mm. myymassa pian syntyvan lapsensa kuvia millekaan lehdelle jne).

    VastaaPoista
  2. Johanna: Kävinkin lukemassa postauksesi:) Jotenkin kyllä sympaattisen oloinen ihminen ja plussana tietysti ihana tyyli! Helpompi fanittaa kun on elämänarvotkin kunnossa:D Hassua kun en ole aiemmin häneen missään yhteydessä törmännyt!!

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig