syksy saapuu kotiin

Syksyn saapumisen huomaa myös kotona. Kynttilöitä alkaa ilmestyä jokaisen pöydän ja tason kulmalle. Kesäisen beigen ja valkoisen rinnalle hivuttautuu harmaan sävyt - jopa dramaattinen musta.


Itse olen värirajotteinen, kun kysymykseen tulee sisustus. Neutraalien perussävyjen lisäksi hyvin pieni määrä (juuri sitä oikean sävyistä) vihreätä menee tekstiileissä. Olen mm. omistanut kauniit punaiset verhot, joita en pystynyt pitää kuukautta kauempaa. Ne tekivät olon jotenkin rauhattomaksi. Haluan, että kotona on rentouttava, raikas ja harmooninen tunnelma. Vuodenaikojen vaihtumista juhlin kuitenkin niitä pieniä sisustusesineitä ja tekstiilejä vaihtelemalla. Piristystä se on pienikin muutos!

3 kommenttia

 1. Ovatko nuo tuikut Partylitelta? Musta orkidea?

  VastaaPoista
 2. Kauniita sävyjä! Mäkin haluaisin uudesta kodista sitten tulevaisuudessa kauniisti sisustetun ja rauhallisia värejä. Mulla on vaan jotenkin kaks puolta, toinen tykkää maanläheisistä väreistä ja toinen esim punasesta. Siksi olkkarissa onkin ollut hervoton punanen sohva :)
  Mutta kyllä se nyt taitaa kääntyä tästä lähtien sinne ruskea, harmaa, valkoinen, musta... :)

  VastaaPoista
 3. Inna: Mä en osaa sanoa:/ Olen saanut ne lahjaksi!! Mutta voin yrittää udella lahjan antajalta, jos hän haluaa asian minulle paljastaa:)

  Cherry: Se on muuten jännä juttu. Pidän kyllä väreistä ja ihailen niitä aina toisten kodeissa, mutta jotenkin en pidä niiden luomasta tunnelmasta omassa kodissani. Haluan, että silmä jotenkin pääsee lepäämään ja sisustus on harmooninen ja rauhoittava. Värit harvoin sellaiseen sisustukseen sopii:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig