shopping in panic

Viime keväisessä muotibloggaajien Tampereen miitissä meidän super tiimi, Siiderissäni on muovia, voitti muotivisailun ja sen myötä lahjakortin Panic in Paradise nettikauppaan. Viime viikolla laitoin sitten tilauksen menemään ja eilen oli paketti tullut postiin.

Mustat farkut ovat olleet pitkään ostoslistalla ja epätoivoissani ajattelin jo värjätä ne Koola Annan farkut mustiksi, mutta nyt onnisti! Mustat pillifarkut maksoivat vain 19€!! Koko tuntuu sopivalta. Olin muuten vähän epäileväinen kun sivun mittataulukot ohjasivat minut ottamaan 25" farkut - yleensä minulle menee pienemmät. Nyt voin kuitenkin kertoa, että kannattaa uskoa niitä mittataulukkoja, pienempi koko olisi tuskin mennyt päälleni:) Lahkeita joudun lyhentelemään aika reilusti, mutta niinhän se on aina.

Lisäksi tilailin kaksi toppia koossa xxs. Valitsin noin pienen koon, koska topit ovat ribbineulosta, joka minusta näyttää typerältä liian löysänä. Topitkin olivat tosi kivoja. Valkoinen tulee ihan päiväkäyttöön ja musta pääsee mukaan jumppasaleille. Topit maksoivat vajaat 5€ kappale.

Kaiken kaikkiaan nettikaupasta jäi ihan hyvä fiilis. Palvelu pelasi nopeasti ja moitteettomasti. Ja eihän se ole ihan todellista että farkut saa tuohon hintaan!! Laatuarviota tuotteista tulee sitten, kun niitä on jonkin aikaa pesty ja käytetty.

2 kommenttia

  1. Hei saitko sä jonkun koodin sinne nettikauppaan? mä en ole saanut, ja moumou kuulemma laittoi PiP:iin jotain pyyntöä lähettää sellainen tms, eikä ole mitään kuulunut...Miten se sulla toimi? olin jo unohtanut koko asian!

    VastaaPoista
  2. sarakissa: Mä voisin laittaa sulle ohjeet vaikka sähköpostissa. En viitsi niitä tässä kertoa:)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig