I love pearls

Helmet tuovat pientä luksusta arjen keskelle. Arkinen paitapusero tai neule saa heti uuden säihkeen, kun ne yhdistää helminauhan kanssa.

Helmet kaunistavat myös korvalehtiä. Ne erottautuvat olematta kuitenkaan liian näyttävät. Juuri sopivat sekä arkeen, että juhlaan.

Kesällä ei helmet juuri kaulassa viihdy, mutta minun syksyyni ne kuuluvat erottumattomana osana. Tämä hamonen saa aina kaverikseen samaa sävyä olevat pitkät helminauhat:

10 kommenttia

 1. kiva ku taas palasit tauolta=)
  ja helmet on kyllä niin ihania. Mä tarvisin uudet helmet korviin. Jotkus semmoset haalean väriset, tai ihan valkoiset.

  VastaaPoista
 2. Keke: Kiva olla takaisin:D Minäkin haluaisin vielä sellaiset tosi isot helmet korviin...ehkä just vaaleana tai sitten sellaisena grafiitin harmaana.

  VastaaPoista
 3. silkkikengät: Oi kiitos:) Hame on Ginasta ja toppi taita olla Zaran.

  VastaaPoista
 4. Ai se ei ollutkaan mekko vaan hame. ihana silti :)

  VastaaPoista
 5. silkkikengät: Yleensä kyllä tuota samaa paitaa aina käytän tuon hameen kanssa, kun oikein muuta sopivaa ei ole - että melkeinhän se on kuin mekko;) Ja itse asiassa olen joskus pitänyt tuota hametta ihan mekkonakin! Ihan hyvin se niinkin toimi;D

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana asu sulla taas :) Ja helmet tosiaankin on niin herkullisia, että tekis aina mieli ostaa uusia, vaikka kotoa löytyis melkein samanlaiset.. Joskus mä vielä ostan joka väriä ;)

  VastaaPoista
 7. Cherry: Kiitos:) Tuo hame on kyllä ihana!! Ja taitaa olla vaatekaappini ainut kellohelmainen hamonen. Minulla olisi seuraavana vuorossa tosiaan sellaiset grafiitin harmaat helmet - kaulaan ja korviin:)

  VastaaPoista
 8. Mäkin huomasin vasta nyt, että olit tullut kesälomilta. Ja ihanan asun kanssa palasitkin. Tykkään tuosta paidasta, hameesta, korusta ja kengistä - kaikista.:)

  VastaaPoista
 9. Alma: Hih:D Oi kiitos!! Ihan toit kunnon hymyn kasvoille:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig