blond

Hiusten värjäily proggis on nyt vähäksi aikaa ohi. Aika vaalean värin sain aikaiseksi, mutta keltaista sävyä jäi minun makuuni vielä vähän liikaa. Jatkossa ajattelin sitten ihan vain raidottaa, jotta sävy pysyisi eloisana, eikä hiukset kärsisi liikaa.

Kyllä se vain niin on, että olen identiteetiltäni blondi. Tummat hiukset olivat kivat hetkeksi, mutta jotenkin ne ei tuntunut omalta. En tahtonut tunnistaa omaa peilikuvaani ja esim. meikkiä piti käyttää vähän enemmän kuin vaaleilla kutreilla.

8 kommenttia

 1. Hyvältähän tuo väri näyttää, hopeashampoota vain kehiin, niin keltaisuus häviää kyllä. Mun mielestä kans sulle istuu tuo vaalea hiuväri jotenkin paremmin.

  VastaaPoista
 2. Apua, minä en tunnistanut sinua sinuksi... Kyllä mielestäni sinulle tosi hyvin sopi tummempikin vaalea, tuo mikä sinulla oli edellisissä postauksissa. Mutta on tuo vaaleakin kiva, kunhan siihen tottuu :) Näytät vaan niin eri ihmiseltä.

  VastaaPoista
 3. Jaana: Kiitti:) Ihan tyytyväinen olen, kun pelkäsin vieläkin keltaisempaa lopputulosta. Hopeashampoo onkin jo ostoslistalla;D

  melina: Hih:D Monet ystäväni sanoivat, että tumma toi paremmin esiin kasvonpiirteitä, mutta taas itseni kannalta tosiaan ne tummemmat hiukset vaativat sitten enemmän meikkiä. Aika radikaali muutoshan tämä kyllä on kun miettii niitä kevään ihan tummanruskeita hiuksia:)

  VastaaPoista
 4. Aika paljon riippuu tosiaan siitä, miltä oma identiteetti tuntuu. En osaisi olla brunette, blondi on vaan jotenkin enemmän ''minua'' (enkä viittaa tällä nyt älyyni, hih). :-)

  VastaaPoista
 5. Väri näyttää jo nytkin oikein hyvältä! Ja hopeashampoo auttaa kyllä ihmeen hyvin viilentämään vaalean tukan sävyä. :)

  VastaaPoista
 6. Kasvoillesi käy tuo vaalea väri loistavasti. Huomattavasti pehmeämpi, kuin se tummempi tukka. =)

  VastaaPoista
 7. tosi nätti sävy. ite just tappelen juurikasvun kanssa. latvat melkeempä liian silverit ja juuret ihan keltaset. pakko varmaan käydä kampaajalla korjauttamassa

  VastaaPoista
 8. Bisquits: Heh:) Juu...jotenkin tuntui tummassa tukassa, että on valeasussa:D Ihan kivathan ne oli, mutta olen kyllä nyt tosi tyytyväinen, että sain omani takaisin!

  Christina: Niinhän se on. Hopeashanpoo on kyllä välttämätön blondeillessa. Ellei siis hae sellaista kullankeltaista väriä:)

  RagDoll: Oi kiitos! Eihän minulla tummat ehtineet ollakaan kuin vähän reilu puoli vuotta, mutta ehdin niihin tylsistyä aika perusteellisesti:)

  eimie: Hmm... Entä jos kokeilisit sellaista tuhkanvaaleaa pelkkään juureen. Mutta helpompaahan sitä on tosiaan kampaajalle mennä:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig