aloe vera

Yksi kosmetiikkakaappini luottotuote on aloe vera geeli. Sitä voi käyttää hieman Bepanthenin tapaan ihoärsytyksiin ja haavaumiin, mutta se toimii myös erinomaisesti vaikkapa auringon polttamiin. Joskus kun kasvojen iho tuntuu tarvitsevan lisäenergiaa levitän geeliä myös yöksi kasvojen ja kaulan iholle. Geeli auttaa minulla kainaloihin, joiden iho tahtoo kuivahtaa ja ärsyyntyä sheivailun vuoksi. Aika monitoimituote siis. Geeliä saa ostettua ainakin luontaistuotekaupoista ja netistä.


Aloe Veran lehtiin kätkeytyy yksi luonnon lääketieteellisistä ihmeistä, jolla on vuosituhansia pitkä historia niin ulkoisesti kuin sisäisesti käytettynä.

Egyptiläisten, roomalaisten ja kreikkalaisten historialliset dokumentit kertovat Aloe Veran sekä lääkitsevästä että kosmeettisesta käytöstä. Mm. Kleopatra hoiti kauneuttaan Aloe Veralla. Historia kertoo myös Aristoteleestä, joka taivutteli Aleksanteri Suuren valloittamaan Socatran saaren Afrikan itärannikolla hankkiakseen Aloe Veraa lääkkeeksi sotilailleen ja vahvistaakseen heitä Aloe -mehulla.

Aloe Veran käyttö vaipui länsimaissa unohduksiin pitkäksi aikaa. Ironista kyllä, Aloe Veran lääkitsevä vaikutus ihovammoihin löydettiin uudestaan röntgensäteiden ja atomipommin keksimisen myötä. Voimakas säteily aiheutti ihohaavoja, jotka olivat miltei parantumattomia kunnes lääkärit kokeilivat Aloe Veran lehtiä. Ne auttoivat paremmin kuin mikään siihen asti kokeiltu.

Aloe Vera sisältää 75 eri ainesosaa - vitamiineista,mineraaleista, entsyymeistä aminohappoihin - kaikkia elimistön tarvitsemia ravintoaineita. Sitä voidaan hyvästä syystä kutsua luonnon omaksi antibiootiksi, ilman haitallisia sivuvaikutuksia. Aloe Vera toimii erinomaisesti ennaltaehkäisevänä ja terveyttä edistävänä luonnonaineena, jonka säännöllinen käyttö antaa parhaat tulokset.

Aloe Vera Geeliä käytetään ulkoisesti

•ihoärsytyksiin
•auringon- ja kylmänpolttamiin
•palovammoihin
•pikkuhaavoihin
•ihon halkeiluun
•kosteuttamaan ja pehmittämään ihoa


Lähde ja ostomahdollisuus: Terveysasema.fi

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig