tikTak

Minulla on jostain mielen syövereistä syntynyt kova halu massiiviselle, aika maskuliiniselle teräsrannekellolle. Sellaiset naisten korukellot eivät ole oikein koskaan minua viehättäneet. Pari rannekelloa olen elämäni aikana omistanut, mutta rikkonut ne miltei välittömästi, esim. pesemällä pesukoneessa.

Suurin unelma olisi tämä:


Kuva: Finnish design shop


Eli Suunnon Suunto Core Steel rannekello, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ihana! Mutta... vastaan tulee tietysti hinta. Kyseinen kello maksaa n. 500€, joten se jäänee vain unelmaksi.

Uskonpa kuitenkin, että edullisemmallakin voin jotain tämän suuntaista löytää. Ehkäpä miesten osastolta. Mitään pilipali kelloa en kuitenkaan halua hankkia, vaan rikkomistahdista päätellen tarvitsen suhteellisen kestävän kapistuksen. Nyt vain sitten kellojahtiin.

Käytättekö rannekelloa? Entä lämpeättekö enemmän miesten teräskelloille vai naisellisemmille rannekelloille?

2 kommenttia

  1. En ihan noin järeää järkälettä kaipaisi omaan ranteeseen, mutta mieluummin kuitenkin tuo kuin sellainen naisten kultainen korukello ;)

    Missähän mun rannekello muuten luuraa, olen tainnut käyttää sitä aika kauan sitten viimeksi...

    VastaaPoista
  2. salonkijuoruja: En tiedä miksi minua tuo järkälemäisyys nyt miellyttää...jokin mainostaho tai blogi on minut epäilemättä salaa aivopessyt tähänkin juttuun:D

    Nykyään on kyllä niin helppoa vilkaista se aika ihan kännykästä, että rannekellot ovat aika monelta tainneet jäädä sinne laatikon pohjalle makaamaan.

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig