Problem (& how to solve it)

ONGELMA: Eteinen täynnä kenkiä, joiden säilyttäminen on vaikeaa. Omistamani kenkälaatikot kaikki eri värisiä ja kokoisia.

RATKAISU: Kenkälaatikoiden päällystäminen lehdistä leikatuilla kuvilla. Värimaailmaksi valitsin valkoisen, beigen ja mustan sävyt. Kengät on kauniisti järjestyksessä kun kesäkenkiä mahtuu yhteen laatikkoon kaksi paria.

7 kommenttia

 1. Tulipas niistä kauniita! Mä olen päällystäny ihan vaan tapetilla, mutta tuotakin täytyy koklata! :)

  VastaaPoista
 2. MouMou: Nyt vain kenkälaatikkoja tuunaamaan;)

  miukku: Tapetillakin tulee kyllä nättejä. Itselläni päälystysidea tuli yhtenä yönä ja heti piti päästä idea toteuttamaan, eikä muuta päällystysmateriaalia löytynyt:D Mutta ihan kivathan niistä tuli!

  VastaaPoista
 3. Hauska idea!

  Mä olen yrittänyt keksiä ratkaisua kenkämeren raivaamiseen, mutta varsinkin nyt kesällä eteinen on aivan täynnä kenkiä. Jos laitan ne vaatekaappiin, en muista niitä käyttää ja eteisessä lojuu nyt parikymmentä kenkäparia ainakin. Ei auta edes laatikot täällä minun eteisessäni, joten joudun edelleen jatkamaan miettimistä :/

  VastaaPoista
 4. salonkijuoruja: Hih:D Täytyy myöntää, että vielä eteisen toista seinää valloittaa kenkärivi... Mutta on se nyt hiukan siistimpi! Ehkä sinun kannattaisi hankkia jokin oikea säilytyskaluste. Vaikka lipasto, jossa onkin laatikoiden sijaan hyllyjä kengille. Tuollaisen pitäisi vain olla riittävän kapea, jottei vie liikaa tilaa eteisestä, jotka tuppaavat yleensä olla aika ahtaita.

  VastaaPoista
 5. silkkikengät: Great minds think alike;)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig