The Mask

Kadusin Hydro energy mask: Leväuutetta sisältävä tehohoitonaamio normaalille ja kuiville hiuksille. Antaa hiuksille runsaasti kosteutta pitkäksi aikaa ja tekee niistä silkinpehmeät ja luonnollisen kiiltävät. Runsasenerginen E3-Complex, joka sisältää rakennusaine kreatiinia, proteiineja ja rypälesokeria, antaa hiuksille näkyvää ja tuntuvaa energiaa. Hiukset vahvistuvat sisältä päin ja ovat ulkonäöltään hoidetut.

Levitä tasaisesti pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin, hiero kevyesti, anna vaikuttaa 5-10 min. ja huuhtele huolellisesti.


Minun hiuksenki kuivuivat tänä kesänä auringon ja käsittelyjen vuoksi aika pahasti. Sain tämän tuotteen testattavaksi siis aika sopivaan saumaan. Ja sitten arviota noin reilun kuukauden käyttökokemuksen perusteella:

PLUSSAT
+ tuoksu ok
+ ei latista hiuksia
+ tekee sen mitä lupaa, eli kosteuttaa kuivahtaneetkin hiukset
+ toimi myös hiusten "hoitoainepesussa"

MIINUKSET
- epäkäytännöllinen purkki: puristettava tuubi tai purkki olisi parempi
- ei mikään ihmetuote, vaan ihan hyvä perusnaamio
- minulle myös tuo pitkä vaikutusaika on miinusta

Kyseisen naamion voisin siis kuvitella ostavani uudelleen, etenkin jos purkki muuttuisi käytännöllisempään suuntaan.

Psst. Blogi puki syysvaatteet päälle... näillä mennään jonkin aikaa;)

5 kommenttia

 1. Oletpas värkännyt tyylikkään ja hienon uuden bannerin!!! =)

  VastaaPoista
 2. Jaana: Oi kiitos:) Alkoi se vaaleanpunainen jo tuntumaan turhan kesäiseltä. Saa nähdä miten kauaa tuota omaa naamaa jaksaa sitten tuijotella;D

  VastaaPoista
 3. Toi banneri on hieno! Nuo hiusnaamiot on jänniä, en vieläkään ole oikein löytänyt niitä, eivät todellakaan mitään ihmetuotteita...

  VastaaPoista
 4. Itse olen tosi laiska käyttämään mitään hiusnaamioita, joten saa vaan olla kiitollinen, että hiukset on hyvässä kunnossa kaikesta huolimatta. Ei olis kyllä pahitteeksi tän kaiken auringossa oleilun seassa hoitaa myös hiuksiaan :) Ja todella kaunis oot tuossa bannerissa, ihanan tyylikäs ja pelkistetty! Uudet jutut tekee aina ihmeitä :)

  VastaaPoista
 5. Nooruska: Kiitti:D Itsekin tykkäilen enemmän noista hoitosuihkeista, mutta nyt tosiaan hiukset kuivahti sen verran, ettei pelkät suihkeet tehonneet. Joten kyllähän tuo asiansa ihan ajoi:)

  Cherry: Minuakin tökkii naamioiden kanssa, että ensin peset ja pyyhekuivaat hiukset ja sitten tavallaan joutuu tehdä vielä saman uudestaan...vähän liian monimutkaista:) Ja kiitos paljon! Ihanaa, jos muutos on ollut mieleen:D

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig