back in business

Oi miten ihanaa on päästä jälleen oman vaatekaapin ääreen! Ajattelin viikonloppuna viedä kesäisimmät vaatteet jo ullakolle ja kaivaa neuleet esiin. Tänään päällä Nelly.comista tilattu alemekkonen, jonka läpinäkyvä yläosa on mielestäni ihana yhdistettynä ryhdikkääseen villablazeriin.


Ranteeseen kieputtelin liian löysäksi venyneen itse tekemäni lettipannan. Todellista uusiokäyttöä! Matsku on yhden trikoomekon lyhennyksestä ja se on siis nyt kolmannessa käyttötarkoituksessa:)

Simppeli asu vaati yksinkertaisia avokkaita ja pientä särmää tuomaan ihana kaulakoruni!

Jakku: H&M
Mekko: Koola Anna
Koru: Kaksi-Två
Kengät: Bronx

10 kommenttia

 1. Voi miten hieno jakku! Vaatekaappiini en monta uutta juttua tänä syksynä tarvitse mutta pitkä musta jakku olisi kiva omistaa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis asu :) Tuossa voisi mennä virallisempaankin tilanteeseen. Voi kun joskus löytäisin itselleni sopivan jakun. Olen vain niin ihme mallinen, liian pitkä, liian pitkät kädet, liian hoikka.. Ehkä joskus teetän, jos ei ala löytyä, mutta se vasta kallista onkin. Sinulle sopii tuo jakku erinomaisesti!

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis asu! Tuo jakku on aivan ihana. :)

  VastaaPoista
 4. NinaV: En edes ymmärrä, miten olen joskus onnistunut noin laadukkaan jakun onnistunut Henkkikseltä löytämään:) Mutta tosiaan kyllä musta perusjakku on ihan hyvä vaate omistaa!

  Cherry: Mekko on ehkä pikkaisen liian lyhyt ja piukka virallisempiin menoihin, mutta näin arkena ihan passeli:) Minulle tuo jakku on himpun verran löysä, mutta niin tuon mallisen jakun täytyy mielestäni ollakin. Mutta todella istuvia jakkuja on kyllä tosi vaikeaa löytää!! Mutta ainahan niitä voi sitten ompelijalla vähän korjauttaa, jos ei teettämiseen halua lähteä:) Vaatteiden korjauttaminen kun ei oikeastaan ole läheskään niin kallista kuin monet luulee.

  Christina: Oi kiitos:D Ostin tuon joskus työjakuksi, mutta hirveästi ei sille käyttöä silloin kertynyt. Mutta nyt taas noussut ihan käyttövaatteen asemaan.

  VastaaPoista
 5. äsken kävin tuolla nelly.com siuilla, ja tuolla oli tuo himoitsemasi punainen takki S, M ja L koossa! :)

  VastaaPoista
 6. Katja: Kiitos, oletpa suloinen kun viitsit ilmoitella:) Koola Annalla on kuitenkin sellaiset koot, että tarvitsen ehdottomasti XS:n:/ Mutta toivotaan, että joku vaikka palauttaisi minun kokoni;D

  VastaaPoista
 7. ihan superkaunis asu. valkoinen mekko hipoo täydellisyyttä jo yksinäänkin ja musta jakku on loistava yhdistelmä. hih, tulipa oikein kunnon ihkutuskommentti :D

  VastaaPoista
 8. tiiti: Voi ihq kun olet ihq:D Kiitos! Olen kyllä iloinen, että tuon mekon tilasin ja että tilasin sen valkoisena, enkä mustana.

  VastaaPoista
 9. ilonasi: Kiitti:D Jotenkin tuo löysä jakku yhdistettynä piukkaan mekkoon toimi aika hauskasti yhteen.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig