about hair - again

...ja hiusasiat jatkuu. Nyt kun hiukset siis näyttävät aika karseilta, täytyy niitä pitää jatkuvasti kiinni. Hiukseni alkavat olla nyt myös niin pitkät, että niihin saa tehtyä ihan kunnon kampauksia. Tänään värkkäilin iltamenoja silmällä pitäen tällaisen kampauksen:

Yleensä alan tekemään kampausta jokin selkeä ajatus mallista mielessäni, mutta loppujen lopuksi siitä tulee tavallisesti jotain aivan muuta, mitä olen aluksi ajatellut. Nytkin kampauksesta piti tulla sellainen, että osa hiuksista jäisi auki, mutta kun hiusten latvat eivät asettuneet nätisti, käänsin ne pinneillä nutturalle.


Koska en omista valkkia, laitan yleensä pienen osan hiuksista ponnarille päälaelle/taakse, jotta se antaa kampaukseen tukea. Käytän omaan hiusten sävyyn sopivia pinnejä ja lopuksi päälle kilokaupalla lakkaa. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin purkautuva nuttura!

4 kommenttia

 1. Miten upea nuttura!! Minulla on koko ikäni ollut pitkät hiukset enkä osaa laittaa niitä mitenkään. Eppaa, ihan eppaa! :)

  VastaaPoista
 2. Noissa kuvissa sävykin näyttää sievälle :)

  VastaaPoista
 3. NinaV: Kiitos! Minä olen aina tykännyt värkkäillä kampauksia itselle ja muille. Ja itse asiassa usein pitkät hiukset on paljon nopeampaa saada kivalle kampaukselle kuin kauniisti auki - ainakin ennen tätä suoristusrautojen aikakautta:)

  Christina: Kiitti:D Ihan onnistunut tuosta tuli ja kesti muuten tosi hyvin aamuyön pikkutunneille saakka;)

  dolce: Ehdottomasti väri näyttää kivoemmalta kun hiukset on kiinni. Epäonnistunut väri kun on lähinnä noissa päälihiuksissa, saa ne kampauksissa piilotettua;)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig