winds of change

Eilen kaupunkireissulla kävin myös vaatekaupoissa. Sovitin älyttömän läjän mustia farkkuja ja vähän pienemmän mustia neuletakkeja. Huomasin, ettei täysin pilli lahje farkuissa tunnu enää hyvältä. Hankintalistalla on siis mustat farkut ilman pesuja ja suoralla lahkeella. Ja ei - en siis löytänyt vielä niitä sopivia. Toinen huomio tuli tehtyä neulerintamalla. Nimittäin se, että neuletta ilman akryyliä on vuosi vuodelta vaikeampaa löytää. Pari varteenotettavaa puuvillaista yksilöä löysin, mutta kun se musta puuvilla haalistuu pesussa... Metsästys siis jatkuu sekä farkkujen, että neuleen kohdalla. Enhän ole kuin pari vuotta niitä etsinytkään:D

Syksy tulee ja sen varmana merkkinä on uudistuksen kaipuu. Monet blogittaret ovat pätkäisseet pitkät hiuksensa lyhyiksi, ja itse päätin aloittaa prosessin, jonka lopputuloksena pitäisi olla vaaleat hiukset. Nyt tein itselleni vaaleita raitoja, joista tuli tummennettuun tukkaan tietysti vähän punertavia. Mutta tästä se lähtee!

Pitkästä aikaa päivän asua kehiin. Perusvärejä & trikoota - mukavaa & yksinkertaista. Viimeisessä kuvassa näkyy hiusten väri suht oikeana. Ei siis ole kuitenkaan ihan niin punainen, kuin pari ensimmäistä kuvaa antaa ymmärtää.


neule ja hame: GT
t-paita: Vero Moda
kengät: Aleksi 13/Bronx

5 kommenttia

 1. Itse taisin hankkia juuri samaisen neuletakin (tai ainakin tosi saman tyylisen) GT:sta ja tykkäilen siitä tosi kovasti.

  Ja tuo tukkasi on tosi kauniin sävyinen noin raidoitettuna. :) Tekisi kovasti mieli itsekin hankkia uudistusta tukkaan, mutta en oikein keksi, että mitä. Ehkä se vielä tästä selkiytyy.

  VastaaPoista
 2. Välillä tuntuu, että sopivia farkkuja on ihan mahdotonta löytää. Onnea etsintään. :)

  VastaaPoista
 3. Christina: Hih:D Olen bongannut jo parissakin blogissa kyseisen neuleen. Taitaa olla uusi blogisuosikki:) Mustana ajattelin kyseisen neuleen vielä hankkia, mutta Jyväskylään ei ole vielä tullut.

  Vielä olisi puolet raita-aineesta jäljellä, mutta annetaan hiusten vähän aikaa levätä. Kyllä se idea sieltä sitten tulee kun on tullakseen;)

  RagDoll: Yhdet lähes täydelliset jo löysin, mutta en halua nyt ostaa melkein hyviä:) Ajattelin jopa, että voisin värjätä yhdet omistamani farkut mustiksi, jos ei ala kaupoista uusia löytyä.

  VastaaPoista
 4. Tuo neuletakki on kiva, ja harmaa toimii muiden värien kanssa loistavasti, mulla on itellä vielä hakusessa tuon värinen neuletakki :)
  Tsemppiä hiusten vaalentamiseen, kokemuksesta tiedän että homma vie aikaa ja vaatii kärsivällisyyttä. Itselläkin sama edessä tässä syksyn kuluessa :)

  VastaaPoista
 5. Mindye: Kiitti:) Ginasta noita tosiaan saa ja aika monessa värissä! Taisi olla harmaatakin useampaa sävyä.

  Itsekin olen joskus lähes mustasta tukasta lähtenyt vaalentamaan ja se jos mikä oli aikaa vievä projekti;D Tämä värjäysprojekti kuitenkin valmistuu todennäköisesti jo syksyn kuluessa:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig