white

Rakastan valkoista - vaatteissa, esineissä, sisustuksessa... Jostain syystä kyseinen väri on miltei hävinnyt vaatekaapistani. Onneksi sain SEN mekon korjaamaan tilannetta.

Valkoinen on puhdas ja raikas. Se voi olla murrettu luunväri, harmahtava helmen sävy tai puuterinen pastelli. Kirkas valkoinen herättää huomiota.

Valkoinen kuuluu ruskeiden säärien kaveriksi kesään. Talvella valkoinen taistelee kontrastina mustan kanssa.

Inspiraatiota valkoiseen pukeutumiseen:


Kuvat: Stylesightings, Face Hunter & Fashion Toast

Kuuluuko valkoinen väri teidän vaatekaappiinne? Entäpä voisitteko pukeutua kokovalkoiseen?

6 kommenttia

 1. Rakastan valkoista väriä ja kyllä sitä jonkin verran löytyy vaatekaapistani mekkojen, hameiden ja yläosien muodossa. Harmi vain, että valkoinen on armoton lialle ja pitää olla tarkkana mihin istuu jne.

  Voisin pukeutua kokovalkoiseen vaatteiden osalta, mutta asusteiden olisi sitten oltava jotain muuta. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! täällä toinen joka rakastaa vitivalkoista, itse vaan pelkään että vitivalkoiset vaatteet värjääntyy pesukoneessa hailakammiksi.

  VastaaPoista
 3. Valkoiset paidat etenkin on yksi tärkeä peruspilari omassa vaatekaapissa. Tykkään valkoisen värin raikkaudesta ja siitä, kuinka se korostaa monesti muita värejä ja saa ne hehkumaan.

  VastaaPoista
 4. Olga: Totta! Ja jotenkin kivaa noissa kuvissa on juuri se, että asusteet antavat hieman potkua sille valkoiselle vaatteelle.

  *~SL: :) Kyllä ne pysyy, kunhan vain muistaa AINA pestä ne valkoiset toisten valkoisten kanssa ja käyttää silloin tällöin koneeseen laitettavaa tahranpoistajaa mukaan.

  Janita: Valkoiset paidat ovat kyllä minunkin lemppareita!Varsinkin nyt kesäaikaan:)

  VastaaPoista
 5. Rrrrakastan valkoista<3 Tänä kesänä olen pukeutunut jopa ehkä ensi kertaa elämässäni täysin kokovalkoiseen<3 Yhdistettynä ruskeisiin kenkiin, vyöhön ja laukkuun kylläkin. Mmmm, valkoinen rauhoittaa ja antaa inspistä! Haluaisin sitä kotiinikin mahdollisimman paljon!!

  VastaaPoista
 6. heinis: Oi! Muitakin valkoisen rakastajia:) Valkoinen sisutuksessa on kyllä ihanan raikas! Vaikka kaipaan kyllä siihenkin jotain pientä aksenttia joko ruskeasta tai beigestä.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig