tuulahdus syksyä

Viikonloppuna ehdin vilkaisemaan läpi Elloksen syyskuvaston. Tällä kertaa en kuitenkaan (onneksi) kovin montaa itseäni miellyttävää juttua löytänyt. Tässäpä nyt kuitenkin kollaasin muodossa ne muutamat vaatteet, jotka jätin harkintaan:

kuvat: Ellos

Neuletakki on upea, mutta valitettavasti akryyliä, joten taitaa jäädä ostamatta. Kengissä puolestaan epäilyttää ruskea sävy...musta olisi parempi, mutta kyseisen kengän mustassa versiossa vaalean beige pohja iskee vastaan. Housut olisivat ihanat ja voisinkin tilata ne kokeiluun, jos en kaupoista vastaavia löydä. Pelottaa kuitenkin tuo koko - yleensä kun se 34 tuppaa olemaan minulle reilu. Pusero on aikas ihana:) Vaikkapa mustan kynähameen ja kauniiden saappaiden kanssa!

7 kommenttia

 1. Ihastelin itsekin Elloksella tuota neuletta, mutta materiaalinsa vuoksi jää tilaamatta. Elloksella on usein kivoja neuleita/neuletakkeja mutta materiaalien vuoksi ihailen niitä vain kuvissa. :)

  VastaaPoista
 2. Elloksen 34 on vielä ihan valtava esim. H&M:n vastaavaan kokoon verrattuna!:S Harmi sinänsä.:/

  VastaaPoista
 3. Mullakin jää monet Elloksen jutut tilaamatta materiaalin takia. Joskus saatan kaupasta ostaa esim. polyesteripaidan, mutta siellä pääsee tutustumaan paitaan itse ja voi todeta sen hyvyyden/huonouden paremmin. Akryylin jätän kyllä kaupassakin ostamatta, siitä mulla ei oo mitään hyvää sanottavaa.

  VastaaPoista
 4. Niin, jäi sitten vielä se sanomatta, että nuo Elloksen koot ovat se toinen syy, miksi jätän tilaamatta, Usein se 36 on pienin koko, ja myös mulle liian iso.

  VastaaPoista
 5. NinaV: No niinpä!! Ja ehkä olisin voinut vielä harkita, jos hinta edes olisi ollut inhimillisempi, mutta en viitsi nyppääntyvästä keinokuidusta 50€:a maksaa. Mutta oli siellä itse asiassa yksi kaunis täysviskoosinen neule, jota en löytänyt tähän kollaasiin.

  MouMou: Ok! No enpä sitten edes tilaa kokeiltavaksi. Henkkikselläkin se 34 housuissa on minulle yleensä liian iso - joitain farkkuja olen pienempänä kyllä löytänyt. Joskus olisi vaan kiva saada muutkin housut kuin farkut:/

  Shandi: En kyllä ymmärrä koko akryyliä - miksi niin huono materiaali yleensä edes pitää olla olemassa. Ja polyesteriä minultakin joistakin vaatteista löytyy; sillä kun on niitä hyviäkin puolia:) Enpä minäkään Ellokselta ole tainnut koskaan vaatteita (yhtiä sporttihousuja lukuun ottamatta) tilailla juuri noiden kokojen vuoksi. Kengät on vähän turvallisempia tilailun kohteita:D

  VastaaPoista
 6. Joo samoilla linjoilla kuin muutkin - eli Elloksella on tosi isot ja reilut koot ja erityisesti housut on huonoja, kun 34 melkein pyörii jaloissa. :(

  VastaaPoista
 7. ilonasi: Noinhan se tahtoo olla...melkein merkillä kuin merkillä. Italialaisilta merkeiltä löytyy pieniäkin kokoja, mutta muuten sopivia on kyllä vaikeaa löytää!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig