TOP 5 today

1. Rooibos - Aavikkokerma tee

Pussista: Rooibos on kofeiiniton, vähätanniininen ja pehmeän täyteläinen terveysjuoma. Luonnonvarainen autiomaayrtti sisältää runsaasti antioksidantteja ja mm. soluja puhdistavaa entsyymiä tehostaen aineenvaihduntaa ikääntymistä vastaan. (...) Mausteena mansikan palat, vaniljakerma-aromi, kamomilla ja tuhatkaunon terälehdet.

Ihan älyttömän hyvää hunajan kanssa!


2. Luomumunat

Yksinkertaisesti vain maistuu paljon paremmalta kuin tavalliset ja "Luomukanoille on luotu sellaiset kasvuolosuhteet, joissa ne voivat käyttäytyä lajilleen tyypillisellä tavalla. Rehuna käytetään kotimaista luomurehua. Kanoja saa olla 5 kpl/m2. Puolet lattia-alasta on oltava pehkun, hiekan tms. peitossa. Kanoilla on munintapesät ja nukkumaorret. Kesäisin kanoilla on käytössä ulkotarha." (LÄHDE)


3. Inkivääri

Mausteena ja juomana. Lisää hehkutusta tässä postauksessa.


4. Vehnälese

Lisättynä puuron sekaan tai leipätaikinaan. Sisältää magnesiumia, on Sydänystävä -tuote ja pitää vatsan hyvässä kunnossa - sisäisesti ja ulkoisesti:


5. Aurinkokuivatut tomaatit

Ne vain on niin hyviä! Voisin vetää purkillisen kerralla... Jonain päivänä aion kokeilla valmistaa niitä itse.

4 kommenttia

 1. Oi, tuota teetä pitää maistaa. Inkivääri minulla onkin jo tehokäytössä, samoin vehnäleseet.:)

  (Tulipa muuten hassusti tarkistussanaksi tuohon PLOGIT!:D)

  VastaaPoista
 2. MouMou: Kokeile ihmeessä!! Varsinkin tuo kyseinen maku on niiiin herkkua:)

  Heh:D Joskus tuntuu, että joku oikeasti on tuolla piuhan toisessa päässä ja keksii noita älyttömiä tarkastussanoja... Joskus vaan tulee niin älyttömiä:)

  VastaaPoista
 3. Täältä http://www.nettitelkku.fi/pata-kattila muuten löytyy tosi hyvä ohje jos haluat itse tehä aurinkokuivattuja tomaatteja! :)

  VastaaPoista
 4. Anniina: Kiitos paljon vinkistä!! Yritinkin jo ohjetta löytää, mutten itse oikein siinä onnistunut:) Pitääkin käydä heti linkkisi katsomassa.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig