Testauksessa - KAKSITVÅ verkkokauppa

Olen ihaillut pitkän aikaa KAKSITVÅn pitsikoruja, mm. Tunnetilan NinaV:n yllä. Tampereen blogimiitissä SuperMukavassa vieraillessamme olisi ollut mahdollisuus pitsikoru hankkia, mutta budjetti ei antanut silloin myötä. Nyt kuitenkin huomasin, että kyseisellä merkillä on verkkokauppa, jonka kautta voi näppärästi noitakin koruja tilailla.

Verkkokaupan hinnat sisältävät postituskulut ja tuotteet luvataan postittaa kolmen päivän sisällä maksun suorittamisesta. Sivut on oikein selkeät ja tilaaminen on helppoa. Kivaa, että suomalaiset vaatemerkit ovat huomanneet verkkokauppojen tuomat mahdollisuudet! Esimerkiksi täältä Jyväskylästä ei oikein ole kauppoja suomalaisille pikkumerkeille ja niitä pitää metsästää joko Tampereelta tai Helsingistä. Verkkokaupat helpottavat siis meidän "maalaisten" tilannetta.


Minä tilasin tämän korun:


Jokainen koru on tosin uniikki, joten kuvaan ei kannata liikaa tuijotella. Korun materiaaleina on hopea ja kierrätetty pitsi. Minun korussani on mahdollisuus ottaa osa pitseistä pois, jos haluaa vähän yksinkertaisemman version. Tilasin koruni toissa iltana ja perillä se oli jo tänä aamuna.

Ja laitetaanpas vielä loppuun kuvia korusta päivän asun yhteydessä. Paita Nelly.com & housut Patrizia Pepe:

Kuvat ovat KAKSTVÅn sivuilta ja verkkokauppaan pääsee vierailemaan täältä!
EDIT: Verkkokauppa ehti näköjään tässä välissä siirtyä kesälomalle...

4 kommenttia

 1. Jee, sait vihdoin omasi! Tuo koru on kyllä ainakin minulla maksanut joka sentin hinnastaan takaisin asun kuin asun pelastajana. :)

  VastaaPoista
 2. Oi, nuo on kyllä kivoja! ihastelin niitä myöskin joskus Supermukavan tiloissa.. Tosin mulle tamperelaisena helpointa taitaa olla sinne raahautua sellainen hakemaan :)

  VastaaPoista
 3. NinaV: Hih:) Sain kuin sainkin! Ajattelin just tuota ihan samaa, että koru on se piste iin päälle yksinkertaisiin asuihin.

  sarakissa: No sieltä vain sitten haet omasi:) Ja tosiaan verkkokauppa meni näköjään juuri kesälomille.

  VastaaPoista
 4. Heippa!

  Suomalaisten nuorten suunnittelijoiden vaatteita ja asusteita myyvä verkkokauppa on tekeillä, sieltä saatavilla myös Kaksitvån pitsikoruja! :)

  lisäinfoa: ausoinin@jyu.fi

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig