pencil skirt

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Kynähameet ovat jääneet viime aikoina vähän vähemmälle käytölle. No eiköhän niiden aika taas syksyllä tule. Päivän asussa paita on kirpparilta, hame Ginasta ja kengät Nelly.comista.

Huomenna on valtio-opin tentti, joten tämä päivä menee lähes kokonaan tenttiin lueskellessa... Kunhan tämä tentti on ohi, pääsen kandin työn kimppuun pariksi viikoksi. Sitten parin viikon loma, jonka jälkeen alkaa elokuun tentit. Aika opiskelun täyteinen kesä siis!

5 kommenttia

 1. Sievä pusero! Minulla ovat jääneet kynähameet vähemmälle käytölle koska näytän niissä pöljältä. :) Kaapissa on yksi täydellisyys jota käytin pari vuotta sitten muutaman kerran, mutta JLo pepulla varustetulle kropalleni kynähame on makuuni vähän liian hot. ;)

  VastaaPoista
 2. NinaV: Rakastan puseron hieman persikkaan taittuvaa sävyä. Oi, mutta kynähameethan näyttää just parhaimmalta, kun on pikkaisen peppua:D Mutta ymmärrän kyllä...onhan ne aika hot. Minulla on pari sellaista työkäyttöön sopivampaa kynähametta, jotka on paksusta villakankaasta, eivätkä ihan noin niukkoja.

  *~SL: Minäkin kyllä tykkään. Jollain lailla ne vain on niin naisellisia!

  VastaaPoista
 3. Minulla juuri toisin päin. Kynähametta tullut käytettyä melkein puhki kulumiseen asti ja tänään kävin uuden ostamassa. ;)

  VastaaPoista
 4. RagDoll: Minä olen mennyt tämän kesän jotenkin ylirennolla otteella:) Mikään ei saisi ahdistaa, joten hameen helmojenkin on pitänyt olla laajoja... Mutta jospa sitä syksyllä taas tsemppaisi:D

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig