ciao

Tässäpä vielä pikkaisen parempi kuva tilaamastani korusta. Noista pitseistä saa n. puolet otettua pois. Ne kun on kiinnitetty kahteen renkaaseen. Luulenkin, että tulen käyttämään sitä enemmän tuona pelkistetympänä versiona.

Laitetaanpas nyt tämän aamupäivän asukin, vaikkei siinä mitään erikoista ole. Iltapäiväksi on ihan hauskoja suunnitelmia, mutta niistä lisää ehkä huomenna.

Paita: Carlings
Hame: VM
Kengät: Spirit Store

3 kommenttia

 1. Olen itsekin katsellut Tunnetilassa samantyyppistä korua. Ihania kyllä ovat, mutta hintaa on pikkasen liikaa mun budjetille :(

  Katselin myös tuota valkeaa Koola Annan mekkoa, jonka olit Nellystä tilannut. Se on päälläsi aivan mahtavan näköinen! Olisi todella halpa parhaillaan, mutta epäilen sopisiko se minun leveisiin hartioihini...

  VastaaPoista
 2. *~SL: Kiitti:) Tuotakin voisi yrittää käyttää vähän useammin...

  Joy: Kiva, että eksyit tännekin:D Onhan tuolla korulla hintaa, joten siihen kyllä pitää kunnolla rakastua, että sen viitsii investoida. Mutta kuten Nina kommentoi, varmaan tulee maksamaan itsensä takaisin käytössä!

  Kiitos:) Tuo mekko on täysin joustavaa kangasta. Mutta itse olen aika kapeahartiainen ja tuo oli minulle juuri sopiva, joten pikkaisen epäröin sitä suositella harteikkaille.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig