yellow stuff

Ihan mieletön ilma!! Tänään käytin vielä aamupäivän sisätiloissa tenttiin lukien, mutta huomenna pakkaan laukut jo aamusta ja suuntaan rannalle makoilemaan (ja lukemaan). Tällaisina lämpiminä päivinä ei jaksa itse kokkailla, joten nappasin mukaan lähikaupan kylmäkaapista Thai ruokaa. Pakkaus laitetaan muovin irroittamisen jälkeen kokonaisena mikroon, ja n. 6 minuutin jälkeen se on valmis. Riisi ja kastike on erikseen päällekkäisissä osioissa. Ihan näppärä pakkaus ja hauska (ja terveellinen) vaihtoehto mikro- ja pikaruuille. Miinuksena oli kana, joka oli minun makuuni aika sitkeää.

Asuna tietysti jotain mahdollisimman kevyttä. Luulenpa, että tämä Henkkiksen keltainen mekko tulee olemaan tehokäytössä koko loppuviikon ilmavuutensa takia, joten älkäähän ihmetelkö, jos päivän asuja ei liiemmälti kuulu:D

mekko: H&M
laukku: Nanso
kengät: Sokos
rannerenkaat: GT

8 kommenttia

 1. Tuo mekko on kyllä ihana. Ja niin ovat olleet nyt myös ilmatkin! :)

  VastaaPoista
 2. Olen usein miettinyt uskaltaisinko kokeilla noita valmisruokia mutten ole koskaan vielä rohjennut. Tämän postauksen jälkeen saatan jopa uskaltaakin.. Onkohan noista kasvisversioita? Sitkeä kananliha on yäk yäk! :)

  VastaaPoista
 3. Christina: Nyt on kyllä niin täydelliset ilmat!! Harmittaa kun en noiden tenttien vuoksi pääse kotiin... Jotenkin kesä ei ole kerrostalossa asuvalle läheskään yhtä ihanaa kun maalla, jossa on tilaa olla ja elää:) Mutta en valita. Pitääkin lähteä tästä rannalle:D

  *~SL: Kiitti. Kengät alkaa jo olla vähän kuluneet, mutta vielä niillä pari kesää mennään:)

  NinaV: Muistaakseni tosta oli ainakin vielä kalaversio... En nyt muista, oliko kasvisvaihtoehtoa. Ja ei nyt mitään gourmee elämystä kantsii odotella, mutta ihan kiva vaihtoehto muille valmisruoille (joita en kyllä itse koskaan syö);)

  VastaaPoista
 4. Onpas kaunis mekko, niin malliltaan kuin väriltään :) Myös laukku on kivan kesäinen.

  VastaaPoista
 5. dolce: Hih:) Kiitti! Sain mekosta tänään kaupungilla kivoja kommentteja:D Kassin sain blogibileistä ja se tuli kyllä tarpeeseen, kun en omista kivoja kangaskasseja...ainoastaan niitä rumia kaupassa käymiseen.

  VastaaPoista
 6. Tuo mekko on niin ihana, ja keltaisena oikea väripilkku :) Se musta versiokin on kyllä kaunis..

  Tuo Nanson laukku on kyllä minulla ainakin ollut ihan tehokäytössä, se on kaunis ja vähän ryhdikkäämpi kuin monet kankaiset "kauppakassit". Täytyykin panostaa tästälähin Nanson kangaskasseihin :)

  VastaaPoista
 7. sarakissa: Meinasin ensin ottaa sen mustan, mutta onneksi päädyin tuohon keltaiseen:) Siitä on tullut ehdottomasti kesän paras hankinta!

  Tuo on muuten ihan totta. Yleensä kangaskassit on sitä huonompilaatuista puuvillaa, joka ei näytä kovin hyvältä. Mutta tuo kassi on kyllä just kivan ryhdikäs ihan kaikenlaiseen käyttöön:D

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig