ruutumekko

Juhannuksen viettoon virittäydyn tänään urbanisoitu ruutumekko asulla. Eli päällä kirpparilta löydetty, skarpisti leikattu paitamekko, johon yhdistin vähän eri maailmaa edustavat asusteet. Kenkien väri on laukusta löytyvän harmahtavan beigen kanssa täsmälleen sama (vaikka kuva taas pikkaisen valehtelee). Huomenna varmaan pitää jo laittaa se kukkamekko päälle:) En oikeasti ole kyllä noin valkoinen kun kuvat väittää...taisivat vähän ylivalottua.


mekko: 2nd hand/Top Shop
korut: Gina Tricot
laukku: Aleksi 13
kengät: Nelly.com

Mekon lyhennyksessä kävi aikoinaan pikkainen moka ja siitä tuli vähän turhan lyhyt kyseiseen malliin. Mutta tämänhetkisessä elämäntilanteessa ei onneksi tarvitse hameenhelman pituutta liikaa miettiä, joten eiköhän mekkoselle käyttöä löydy siihen parin euron hintaan, millä sen hankin. Ehkäpä lyhennän sen jossain vaiheessa ihan vain paidaksi...

Oikein hauskaa juhannusta ja viikonloppua kaikille!!

4 kommenttia

  1. Tosi nätti asu! Tuo mekko on kyllä tosi ihana. :)

    VastaaPoista
  2. Christina: Oi kiitos:) Mekko on topshopin petite sarjaa - siis tarkoitettu pienemmille ihmisille, joten istuu aika perfect:D Harvoin tuollaiset paitamekot minulle istuvat, kun selän pituus ja olkalinjat on mitoitettu väärin.

    VastaaPoista
  3. P&M: Kiitti:) Se on kyllä iiiihana ja menee vallan mainiosti myös weekend baginä.

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig