mekkoilua

Aurinkoinen ilma suorastaan vaatii mekon laittamista päälle. Tänään käyttöön päätyi Ginan viime syksyinen alelöytö, joka siis oli todellinen löytö - ei tainnut maksaa kuin muutaman euron! Mekon ostin muuten Turusta, jonne tuli välittömästi pieni ikävä. Hassua, miten joihinkin paikkoihin kiintyy niin äkkiä. Nyt kun asiaa ei tuonne suunnalle enää ole, eipä siellä tule muuten vain käytyä. Pitäisi varmaan joku viikonloppureissu Turkuun suunnitella!


mekko: GT
vyö: Vila
kengät: H&M

Joskus joku muistaakseni kyseli pukupusseistani. Nyt on Tiimarissa varastontyhjennys, ja pukupussit olivat -50% (ainakin Vaajakoskella). Itse nappasin kaksi mukaan ja hintaa jäi 0,50€ kappale.

Nuo ovat kooltaan 60x90 ja sopivat siis hyvin yläosien, hameiden ja lyhkäisten mekkojen säilytykseen.

2 kommenttia

  1. Minulta taitaa löytyä tuo sama mekko kolmessa eri värissä :D Maksoin niistä n.4 euroa kappale viime syksynä. Ihan loistovaate, ihanan viileä ja rento.

    VastaaPoista
  2. Vilma: Hih:) Minunkin teki mieleni ottaa useampia, mutta en tuolloin ollut ihan varma tulisiko tuolle miten paljon käyttöä röyhelöidensä vuoksi. Mutta olisi kyllä kannattanut ottaa useampi, nyt kun jälkeenpäin asiaa tarkastelee:)

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig