kynsilakkahaasteesta

Väliaikatietoja kynsilakkahaasteesta! Haasteen ajatuksenahan oli siis käyttää pois ne vanhimmat kynsilakat sieltä kaapin perukoilta ennen kuin pääsen hankkimaan uusia. Tarkoituksena oli myös tsempata kynsien ulkonössä niin, että ne olisivat kauniisti lakattuna joka päivä. Ja tähän mennessä:

1. Kaksi lakkaa on kulutettu loppuun.

2. Olen lakannut kynsiä huomattavasti enemmän normaaliin verrattuna. Yleensä minulla on kyllä varpaiden kynnet lakattuna, mutta kädet ovat jääneet ilman lakkaa. Nyt myös sormien kynnet ovat pysyneet lakassa.

3. Välillä olen lusmunnut. Eli joka päivä siisti lakka -periaatteesta olen toisinaan lipsunut. Muutamia päiviä olen viettänyt ilman lakkaa ja pari päivää ollaan menty myös hiukan lohkenneella lakalla.

4. Olen päättänyt, etten enää koskaan osta noita "isoja" kynsilakkapulloja, sillä ne eivät oikeasti tunnu kuluvan lainkaan!!

8 kommenttia

 1. Oletpas ollut ahkera! ;)
  Itseltäni ei onnistuisi, koska olen hieman laiska lakkaamaan, eikä kynteni kestäisi ilman kynnenkovettajaa viikkoakaan.

  VastaaPoista
 2. RagDoll: No enkös olekin;D Minäkin olen oikeasti ihan tosi laiska näissä kynsiasioissa, joten olen joutunut aika paljon nyt tsemppaamaan! Mutta kyllä se siitä kun vain ottaa lakkaamisen osaksi rutiineita. Senhän voi tehdä vaikka telkkua katsellessa, joten ei se mikään aikakysymys ole:)Enemmän juuri siitä viitsimisestä kiinni...

  VastaaPoista
 3. Mä voisin kans ryhtyä tällaiseen kynsilakkojen tuhousoperaatioon. Mulla on melkein aina lakatut kynnet mutta ostelen aina uusia lakkoja ja vanhat ja rumat lakat jää käyttämättä.

  VastaaPoista
 4. Hansu: Suosittelen kyllä lämpimästi - jossain vaiheessa ne lakatkin vanhenee ja minua ainakin ahdistaa heittää tavaraa hukkaan! Kun vaihtelee vaikka sitä lakkaa päivittäin, niin kyllä ne alkaa pois kulumaan:) Ja tietty tuollainen päämäärien asetus aina helpottaa näitä "projekteja".

  VastaaPoista
 5. Silloin keväällä kun kerroit projektistasi, minäkin lakkasin heti kynnet ja otin innoissani kuvan...

  Ja siihen yhteen kertaan jäi mun operaationi :D

  VastaaPoista
 6. Ilona: Hih:D Niinhän siinä usein tuppaa käymään. Mutta kun toitottaa noista projekteista suureleisesti blogissa, niin vähän voisi nolottaa jättää koko homma kesken;)

  VastaaPoista
 7. Minulla on TAAS niin järkyttävässä kunnossa kynnet, että aivan hävettää. Pitääkin lähteä tästä lakkailemaan niitä, jos vaikka vähän ulkomuoto kohenisi... Lakkaus ehkäisee ainakin minulla sen, etten pure kynsiä niin paljon.

  VastaaPoista
 8. dolce: Monelta olen kyllä kuullut, että lakkailu tosiaan tuohon pureskeluongelmaan auttaa:) kun pitää kynnet tosi nättinä, ei niitä halua pilata!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig