kotona taas

Reissu Pohjanmaalle on nyt tehty ja paluu arkeen alkoi aamusta tenttiin luvun kera. Matka meni kivasti, vaikkakin nukkuminen jäi vähän vähemmälle. Olen tosi huono nukkumaan vieraissa paikoissa. Kotiin tuomiseksi sain flunssan lisäksi mielettömän ihanan tuoksuisen suihkugeelin siskoltani. Lisäksi joskus aiemmin pohtimani puhdistusaineongelma taisi ratketa. Kokeilin kotona Dermosilin puhdistusvaahtoa, joka pesi meikin ihan täydellisesti ilman hankausta. Koostumus miellytti myös kovasti. Se onkin ehdottomasti hankintalistallani, eikä hintakaan päätä huimaa.


Tänään päällä kaappiin unohtunut Sisleyn beige paita, josta pidän kyllä kovasti, mutta jolle ei käyttöä ole kovasti siunaantunut. Vetäisin sen päälle, vaikka pieni kiilto ja paljetit tekeekin puseron sopivammaksi vähän juhlavempiin tilaisuuksiin. Paidan etuosa on kaksinkertainen - päällimmäinen osa on toiselta sivulta avoin, ja alusosaa löysempi.Tämä viikko minulla menee nenä kiinni kirjassa. Vasta yksi neljästä tenttikirjasta on luettuna ja vain viikko aikaa. Apua! Huomenna yritän toteuttaa MouMoun koruhaasteen. Kivaa maanantaita! Onko kellään pitempiaikaista kokemusta tuosta Dermosilin vaahdosta?

6 kommenttia

 1. Minä olen käyttänyt Dermosilin puhdistusvaahtoa jo jonkin aikaa ja tykkään kovasti. Puhdistaa mielestäni meikinkin ihan hyvin:)

  VastaaPoista
 2. Sofia D: Minä oikein yllätyin kun suihkussa ollessani tuolla kasvot pyyhkäisin ja ajattelin, että puhdistan silmämeikit suihkun jälkeen paremmin, mutta eipä tarvinnut kun kaikki oli jo lähtenyt!

  VastaaPoista
 3. Itselläni on ollut käytössä Dermosilin puhdistusvaahtoa (tosin vaaleanpunaisena) jo monen vuoden ajan ja olen kyllä tykännyt tosi paljon. Vaahto on ihanan hellävaraista ja miellyttävän tuntuista. :)

  VastaaPoista
 4. Christina: Kostumus oli kyllä ihana! Olen joskus joltain muulta merkiltä vaahtoputsaria kokeillut, joka oli ihan surkea. Mutta Dermosilin versio oli ihan eri luokkaa:)

  VastaaPoista
 5. Frii: Kiitti:D Pitää yrittää keksiä sille vähän enemmän käyttöä!!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig