Koruhaaste

Sain MouMoulta haasteen: "Tehtävänä on esitellä kolme korua/kolme kollaasia korutrendeistä jotka on suosikkisi juuri nyt. Korut voivat olla omiasi tai netistä löydettyjä kuvia. Haasta sen jälkeen 3-5 tekemään sama."

1. Pitkät riipukset


Aidoissa koruissa suosin aika yksinkertaista linjaa, mutta rihkamajutuissa suosin leikkisyyttä ja näyttävyyttä. Kuvassa oleva kaulakoru on ollut ostamisestaan lähtien ehdoton lemppari ja välillä joudun pidättelemään itseäni, etten vedä sitä päivittäin kaulaan. Pitkät, riipuvat korut ovat parhaimmillaan yksinkertaisten, löysien tunikoiden ja t-paitojen kanssa.

2. Rannerenkaat

Vaikken muita koruja päälle laittaisikaan, ranteesta löytyy yleensä aina jonkinlainen koru. Jollain hassulla tavalla tykkään rannekorujen kilinästä (vaikka se varmaan kanssaihmisiä voi ärsyttää). Kesällä on kivaa mennä hippi- ja etnisiin tunnelmiin, mutta kuvassa löytyy tämän hetken aika klassiset suosikkini. Leveä rannekoru on GT:sta ja kaksi ohkaisempaa Feminett Boutiquesta.

3. Näyttävät, runsaat kaulakorut


Kuvan kaltainen kaulakoru on minulla vielä hankinnassa. Selkeästi catwalkeilla on näkynyt nyt noita näyttäviä, eri materiaalia yhdistäviä ja upean runsaita kaulakoruja. Erona ykköskohdan riimuihin kyseisen kaltaiset kaulakorut sopivat myös niukempien yläosien kanssa pidettäväksi. Näissä koruissa saa myös näkyä tietynlainen käsityön leima.

Ajattelin haastaa Korundin tietäen hänen laajan korukokoelmansa, asusteilla leikittelevän Ilonan ja suloisen tyttömäisen tyylin omaavan Christinan. Kaikki halukkaat saavat haasteeseen tarttua!

7 kommenttia

 1. Riippikaulakorut ovat kyllä ihania. Itselläni tosin nykyään ovat hieman vaihtuneet huiviin. Voisin pitää jonkinlaista huivia kaulassa joka päivä...

  VastaaPoista
 2. Hennesillä näytti olevan mynnissä tuollaisia massiivisia kaulakoruja =)

  VastaaPoista
 3. Alma: Minullakin on välillä ollut huivikausia:) Nyt huivin käyttö on pikkaisen vähentynyt, mutta eiköhän se sieltä taas tule!

  Inna: No pitääkin käydä katsomassa! Kiitti vinkistä:D

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiitos haasteesta! Mietinkin juuri, että lähdenkö toteuttamaan omilla koruilla vain niillä toivekoruilla...hmmm...katsotaan mitä saan aikaan!;)

  VastaaPoista
 5. Korundi: Olepas hyvä:) Itse ajattelin aluksi tehdä ihan molemmilla - toive koruilla ja omistamillani jutuilla, mutta sitten sairastelu vähän verotti inspiraatiota. Mielenkiinnolla jään toteutustasi odottelemaan:D

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta (mikäli se nyt minulle oli tarkoitettu, yritin tarkastaa linkin kautta, mutta se menikin Salonkijuoruja-blogiin :D En kuitenkaan keksinyt blogimaailmasta ketään muuta Christinaa, joten tulin siihen tulokseen, että kaipa se minä sitten tosiaan olen)! :) Täytyisikin nyt kaivaa kaikki kivat korut esiin ja ottaa käyttöön, olen niin huono käyttämään koruja, vaikka tykkään niistä kyllä kovasti.

  VastaaPoista
 7. Christina: Sinua kyllä tarkoitin!! Pitää vaihtaa linkit oikein. Ajattelinkin, että kun hirveästi et ole niinkään koruista kuin asusteista puhunut, olisi kivaa kuulla sinunkin näkemyksesi aiheesta;D

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig