Body Lotion

Tänään valitsin rannalla lojumisen sijaan kaupunkipäivän. Mikä parasta, päivän kuntoilukiintiö tuli myös täyteen pyöräillessä keskustaan ja takaisin. Asuna oli tänäänkin se keltainen mekko, joten en viitsi samaa asua useammin kuvailla.

Reissulla oli myös tarkoituksensa, sillä normaali vartalorasva oli loppu, ja lemppariani ei lähikaupastani löydy. Jos saisin käyttää vain yhtä voidetta vartalolle, olisi se ehdottomasti L'oréalin Nutri Soft emulsio kuivalle iholle. Tämä on yksi ehdottomista kosmetiikka suosikeistani, ja tähän aina palaan satunnaisten harha-askelten jälkeen. Voide on myös täydellinen "pihistä" tuote, sillä 400ml purkki maksaa normaalihintaisenakin vain n. 5€, mutta alennusmyynneistä tätä löytää usein edullisemminkin - kannattaa hamstrata useampi pullo, jos jostain löytää!


Voide tuoksuu mielestäni miellyttävälle, se kosteuttaa täydellisesti ja jättää ihanan, samettisen pinnan iholle. Vaikka tuote onkin kuivalle iholle, sopii se kaikille ja voide imeytyy nopesti toisin, kuin monet muut kuivalle iholle tarkoitetut rasvat. Harvasta tuotteesta voi sanoa, ettei niistä löydy mitään negatiivista kerrottavaa, mutta tämä on sellainen. Minun iholleni ihan kymppituote!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig