black

Minulla on tapana niputtaa musta sinne tylsien värien joukkoon. Harvoin katseeni edes mustiin asukokonaisuuksiin kohdistuu. Tässäpä kuitenkin muutama kuva, jotka ovat syystä tai toisesta inspiraatiokansiooni päätyneet - mustasta huolimatta.


Ehkäpä se onkin niin, että musta vaatii joko kantajaltaan tai vaatteelta jotain enemmän tullakseen mielenkiintoiseksi. Värikäs vaate itsessään voi jo olla se juttu...ihan siis värinsä ansiosta. Selkeä viha-rakkaus suhde minulla kuitenkin kyseiseen väriin on.

pssst. klikatkaapa tuo viimeinen kuva isommaksi - hauska tuunausidea vanhalle vekkihameelle!

kuvat: Stylesightings

5 kommenttia

 1. Sama täällä! musta on kivan arkinen väri mutta välillä siihen jotenkin kyllästyy ja kaipaa värejä

  VastaaPoista
 2. Minä taas rakastan mustia vaatteita, mutta ei ne tietenkään yhtä pirteitä ole kuin värikkäät vaatteet.
  Noiden kuvien kauneutta lisää nuo värikkäät ja valoisat maisemat taustalla. =)

  VastaaPoista
 3. Ihania inspisasuja! Itse olen viime aikoina tykästynyt enemmän mustaan, mutta vielä pari vuotta sitten vierasti kokomustia asuja todella paljon.

  VastaaPoista
 4. Hassua, mun mielestäni musta ei ole yhtään tylsä. Varma kyllä, mutta ei tylsä. :)

  VastaaPoista
 5. *~SL: Paljon minäkin mustaa käytän, mutta jotenkin siihen vain totaalisesti välillä kyllästyy. Ja vaatteen pitää olla sitten leikkaukseltaan, malliltaan tai materiaaliltaan jotenkin erikoinen, että mustana minun silmääni erityisemmin pistää. Toki annan kaiken kunnian niille mustille perusjutuille, jotka pukeutumista helpottaa.

  RagDoll: Heh:D Minulla oli vaatekaupassa työskennellessäni yksi työkaveri, joka myös oikeasti rakasti mustaa ja suositteli sitä myös aina kaikille asiakkaillekin;) Tyylikäs tyttö kyllä - ei sitä käy kieltäminen. Hänen upean värikäs persoona ja punaiset hiukset korvasivat täysin värien puuttumisen vaatteista!

  Christina: Jotenkin nuo asut pysäyttivät. Kaikissa on se oma juttunsa, joka heijastelee varmaankin käyttäjänsä persoonaa. Minä oikeastaan aloin teinivuosien jälkeen käyttämään mustaa vasta pari vuotta sitten. Minulla on vähän kalvakka ihonsävy, joten musta ei ole minulle se täydellinen väri. Ja kyllä niistä muistakin väreistä löytyy niitä turvallisia ja tyylikkäitä sävyjä:) Mutta siis olen taas mustaa opetellut käyttämään! Harvoin ihan kokomustaa asua tulee kuitenkaan päälle vedettyä.

  NinaV: Onneksi meitä on moneksi:) Musta on selkeästi sinun värisi ja osaat kantaa sen kauniisti ja persoonallisesti. Joten ei - en ajattele, että musta sinun ylläsi olisi tylsä!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig