asuja ja löytö

Aloitetaan eilisen asusta. Päällä siis Henkkiksen lörttöpaita...kävin tänään katsomassa aletangot, josko löytäisin saman paidan myös mustana, mutta ei osunut silmään. Eli tyypillinen lukupäivän asu:


Tänään kävelin n. 10 kilometrin matkan kaupunkiin. Lähtiessä paistoi aurinko, mutta matkalla eteen osui niin ukkos- kuin vesikuurokin... Hame on Ginasta, toppi Aleksi 13:sta. Jotenkin viihdyn tällaisissa yksinkertaisissa, mutta himpun verran tyttömäisissä/naisellisissa asuissa parhaiten.


Matkalla törmäsin maailman suloisimpaan näkyyn! Sorsaemoon pikkuruisten poikasten kanssa. Harmittaa kun kameran zoomi ei riittänyt ikuistamaan näitä söpöläisiä tarkemmin!


Ehdin käväisemään myös parissa alennusmyynnissä, vaikken tällä hetkellä saisi ostaa yhtään mitään. Jotain lähti kuitenkin mukaan...kuten arvata saattaa. No tämä on sellainen ostos, jota olen pitkään haikaillut, nimittäin täyspitkä kesämekko:


Tässä yhdistyy kaikki ne elementit, joita lyhyelle ihmiselle ei suositella (kokopitkä, leveä helma & suurehko printti), mutta minä tykkään:) Parempia kuvia sitten joskus myöhemmin.

9 kommenttia

 1. Tosi ihana tuo pitkä mekko! Ja olen tullut siihen tulokseen, että kokopitkät mekot sopivat ihan yhtä hyvin lyhyille kuin pitkillekin. :) Nyt kun vain löytäisi oman maksimekon!

  VastaaPoista
 2. Minäkin, lyhyt tytön tyllerö, olen etsinyt jo pari kesää sitä juuri minulle sopivaa maksimekkoa. Pitkä mekko laskeutuvana ja ylhäältä oikein leikattuna sopii lyhyellekin kauniisti. Ei vain ole vielä löytynyt sopivaa kuosia. Metsästys jatkuu!

  VastaaPoista
 3. Christina: Olen sitä aiemminkin katsonut, mutta nyt 9€:n hintaan oli ihanuus pakko sovituskoppiin kiikuttaa:) Ja kantsii muuten käydä nyt aleissa noita maximekkoja käydä katselemassa - aika paljon niitä näytti tarjolla olevan.

  NinaV: Hih:) Tuon säännön voimme siis heittää romukoppaan!! Minulla on noiden maximekkojen kanssa ollut yleensä se ongelma, että useimmat niistä on joko halterneck-juttuja tai sitten naruolkaimisia, jolloin luisuine hartioineni näytän ihan liian alapainotteiselta... Tässäpä mekkosessa nuo hihat tuovat kuitenkin tasapainoa malliin:) Don't worry! Kyllä sinäkin sen täydellisen vielä löydät;D

  VastaaPoista
 4. Hei kohtalotoveri, kivaa :) itse nimittäin omistan samaisen mekon ja olen myöskin kamala tynkä

  -piret

  VastaaPoista
 5. Piret: Täytyy tunnustaa, että taisi olla sinun blogisi, missä kyseisen mekon bongasin ja siihen ihastuin;) Enkä kyllä kuvista ole koskaan ajatellut, että lyhkäinen olisit!

  VastaaPoista
 6. Hui oot ihan älyttömän laiha! Mutta sanon tän siis ihan hyvällä :D Mäkin muuten kokeilin tota H&M:n maksimekkoa, mut oli jotenkin mun mielestä mun päällä liikaa jonkun kaftaanin tai sellaisen näköinen niin jätin ostamtta.

  VastaaPoista
 7. Sara: Olen aika lyhyt, ja pituuteeni suhteutettuna painoni on ihan hyvä.

  Kaftaanithan on just ihania:)Mutta ymmärrän hyvin, ettei tuo kyseinen mekko varmaan ihan kaikkien juttu ole!

  VastaaPoista
 8. Jotenkin tosi ihana toi ensimmäinen kuva! En osaa selittää miksi. Siinä on jotain pysähtynyttä, hentoa ja sellaista.. Vaikka olisikin vain blogia varten otettu pikainen asukuva, niin mielestäni siinä on enemmän :)

  VastaaPoista
 9. bubble: Voi, oletpas suloinen:) Kiitos kauniista sanoistasi!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig