summer dress

Olen ollut tänään tosi ahkera. Sain kämpän siivotuksi ja pyykit pestyksi. Ehdinpä vielä lukea vähän koulujuttujakin. Ja ahkeruus näköjään palkitaan... Iltapäivästä ilmestyi kännyyn viesti, että Nellyn paketti oli tullut. Ei kun pyörän selkään ja pakettia hakemaan.

Mekko oli kirkkaampi luonnossa kuin nelly.comin kuvissa. Ei ihan niin sinisävyinen (enemmän menee oranssiin) kuin tuossa minun kuvassani, mutta kirkas se on. Pitikin heti laittaa vähän rusketusta pintaan, ettei kirkas väri hypi silmille. Mekko on toki luonnollisesti paljon pidempi minulle kuin kaksimetriselle mallitytölle. Mutta pienen epäröinnin jälkeen päätin, että mekosta tykkäilen ja aion sen myöskin pitää:) Materiaali on ihanan ilmavaa puuvillakreppiä ja mekko on aika kiva myös ilman vyötä. Kengät puolestaan olivat korkeammat, mitä kuvasta ajattelin. Nehän eivät ole nahkaa, mutta silti suhteellisen hyvän tuntuiset jalassa näin ensikokeilulla. Kengän pohjat ovat todella liukkaat! Liukkaille kivi- tai parkettilattioille ei näillä ole asiaa. Ajattelinkin käydä vähän suutarisedältä kyselemässä, voisiko pohjiin asentaa jotkut kumiset liukuesteet. Siispä...molemmat tilaamani jutut saivat hyvän ja rakastavan kodin itselleen;DEli paketti saapui tilauksesta vajaassa viikossa, eikä ongelmia ilmaantunut. Uskaltaudun siis ehkä toisenkin kerran tilailemaan.

ps. mekko on muuten merkkiä french connection & kengät on nellyn omaa mallistoa

12 kommenttia

 1. Kaunis mekko ja upeat kengät! =) mukava, että molemmat olivat istuvia, palauttaminen on aina turhauttavaa. ;)

  VastaaPoista
 2. RagDoll: Hih:D Kerrankin osui ihan kohdalleen tilaukset! Yleensä en viitsi netistä tilailla tuon palautusrumban vuoksi.

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis tuo mekko. Loistavaa että tilaus meni nappiin.

  Nim. tänään asiakaspalautuksen tehnyt :)

  VastaaPoista
 4. NinaV: Kiva kyllä, että molemmat oli mieleen:) Inhoan sitä palauttelua ja kun olen niin omituisen mallinen ja kokoinen, että miltei aina tavarat palautukseen lähtee.

  VastaaPoista
 5. Mekko on superihana, väri ja malli on kohdallaan :)

  VastaaPoista
 6. Ellie: Minusta on myös aika kivaa, kun tuo mekko ei ole ehkä sellainen, mitä tavallisesti sovittelisin tai ostaisin:) Välillä on ihan hyvä kokeilla niitä ei niin omantuntuisia juttuja!

  VastaaPoista
 7. Voi ei! Kidutusta nähdä noi kengät joka puolella. Toisaalta jos ne pohjat ovat kovin liukkaat, niin shoppailuhinkuni ehkä vähän laskee. Mekko on kaunis!

  VastaaPoista
 8. Pinja: Ne on kyllä tosi liukkaat:) Meinasin jo kotona sipsutellessa kaatua! Mutta eihän nuo varsinaisesti mitkään kävelykengät olekaan;D

  VastaaPoista
 9. Oh la laa mitkä kengät!!! Kyllä nuo jalassa kelpaa istuskella terasseilla :)

  VastaaPoista
 10. dolce: Hih:D Istuskelukengiksi nimenomaan ihan omiaan!

  VastaaPoista
 11. Hei!
  Pompin täällä blogsusta toiseen, ja löysin sinun omasi. Tosi mukavan tuntuinen blogi. Jotenkin iisi fiilis täällä =) Pukeudut kyllä tosi nätisti, mutta tämän postauksen kohdalla kamelin selkä katkesi ja oli jo pakko kommentoida, koska kummatkin, sekä kengät että mekko, ovat mielestäni ihan älyttömän kauniit! Ihanat!

  VastaaPoista
 12. Linnea: Oi kiitos kivasta palautteesta:) Onpas mukava, että tänne eksyit ja tykkäilit!! Toivottavasti ilmat nyt lämpeäisivät, että mekko pääsisi käyttöön:D

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig