failure

Ylpeilen yleensä mielelläni sillä, miten fiksusti osaan vaateostokseni tehdä. Ja fiksulla tarkoitan nimenomaan niitä hutiostoksia. Minulla ei vaatekaapissa ole vaatteita vielä hintalaput kiinni. Käytän siis kaikkia ostamiani vaatteita ja tunnen suurta epäonnistumista niiden vaatteiden kohdalla, joille käyttöä ei tunnu kovin usein löytyvän. Ne vähemmän käytetyt vaatteet lahjoitan eteenpäin, tai pyrin korjaamaan niitä käyttökelpoisemmiksi.

Minulla on nyt kuitenkin puoli vuotta ollut vaatekaapissani hame, jolle ei ole kertynyt yhtään käyttökertaa. Ja sekös on ärsyttävää. Hame oli muutaman euron alelöytö Hennesistä, mutta se ei minun silmissäni hyvitä epäonnistumista ostoksen kohdalla. Ongelmahan on tämä: vaikka olen laiha, minulla on lantiota - hame on lantiomallinen - ja siinä on vieläpä rypytystä lantion kohdalla - u do the math. Toinen ongelma on tumman beige väri, jota on yllättävän vaikeaa yhdistellä. Mustan kanssa se on tukkainen ja sopivaa valkoista yläosaa en omista. Blaah! No tänään kuitenkin pakottauduin hameen päälle laittamaan.


Mitä mieltä olette - laitetaanko hame suosiolla kiertoon, vai annetaanko sille toinen mahdollisuus? Yhdistelyehdotuksia?

4 kommenttia

 1. Kiertoon vaan. Moni muu vaate näyttää päälläsi huomattavasti kauniimmalta.

  VastaaPoista
 2. NinaV: Ihanaa kun uskalsit suoraan sanoa:) Nyt saan hyvillä mielin hameesta luopua!

  VastaaPoista
 3. Minusta tuo hame taas on ihan kiva!

  VastaaPoista
 4. Bisquits: Kyllähän minäkin olen siitä pitänyt, kun kerran sen ostin:) Mutta kun en vain saa sitä käytettyä, enkä oikein keksi, miten sitä voisin muokata, jotta käyttöä tulisi! Siihen pitäisi löytää jokin hyvä yläosa, mutta en ole ainakaan vielä sitä keksinyt...

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig