easy fix

Ostin talvella kirpparilta violetin XL-kokoisen puseron, jota olen käyttänyt mekkona. Käyttökerrat ovat kuitenkin rajoittuneet kahteen. En halua pieneen vaatekaappiini ns. turhia vaatteita, joten päätinkin vähän muokata mekkosta, jotta sille tulisi enemmän käyttöä. Eka kuvassa mekko ennen tuunausta. Kuva on vähän huono, koska se on otettu joskus kännykameralla.


Ja mekosta tuli sitten oikeastaan tosi kiva...parempi, mitä osasin ajatellakaan. Yläosa jäi löysäksi, mutta hameosa on tuollainen piukempi. Luulenpa, että mekolle tulee nyt runsaasti enemmän käyttökertoja!

Mitäs olette tästä tuunauksesta mieltä?

13 kommenttia

 1. Tosi staili, mutta ihan kuin mekko olisi lyhentynyt puolella? Eipä sillä etteikö se sinun kropallesi sopisi noinkin lyhyenä ;)

  VastaaPoista
 2. Ilona: Hih:D En sitä yhtään kyllä lyhentänyt, mutta en kait kiskonut sitä kuvaa otettaessa tarpeeksi alas;)

  VastaaPoista
 3. Tosi lyhyeltä näyttää minustakin, mutta jonnekin baariin tuo kyllä menisi. :-)

  VastaaPoista
 4. Bisquits: Ihan ajattelin kesämekkona käyttää, mutta pitää sitten käytännössä kiskaista helmaa vähän alaspäin;D Tämän siitä saa kun ei ole kunnon kokovartalopeiliä...mutta onneksi on kamera ja blogi:)

  VastaaPoista
 5. Ei toi nyt hullumpi ollut löysempänäkään mutta ehdottomasti toi lisää muotoa muokattuna, ja monesti toimii hyvin jos on yläosa löysä ja alaosa tiukka tai toisinpäin.

  VastaaPoista
 6. Rva Herttainen: Juu...minäkin kyllä ihan tykkäilin siitä löysästä versioista, mutten osannut sitä pitää. Jotenkin tuntui, että hukun siihen. Minulla on luisut hartiat ja olen lyhkäinen, joten löysä yläosa ja niukka & lyhyt alaosa yleensä toimii aika hyvin:) Minä myös tykkäilen, että jompi kumpi, ylä- tai alaosa, pitäisi olla vähän peittävämpi/löysempi jos päällä on muuten jotain piukkaa.

  VastaaPoista
 7. Nooruska: Kiitti:) Ihan kivahan siitä tuli!

  VastaaPoista
 8. Tuosta tuli todella palon parempi, vaikka se vanhakaan ei huonolta näyttänyt, mutta tuosta tuli jotenkin paljon istuvamman näköinen :D

  VastaaPoista
 9. kullanmuru: Ehkäpä se aiempi versio tosiaan näytti siltä, että päällä on vain vähän liian suuri paita:D Nyt se näyttää enemmän mekolta...

  Jaana: Kiitti:D Kivaa, että siitä tuli vielä ihan käyttökelpoinen mekko!

  VastaaPoista
 10. Christina: Kiitti! Hassua muuten, miten tuo violetti väri on pikkuhiljaa hiipinyt vaatekaappiin, vaikken siitä koskaan aiemmin oikein päitänyt:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig