Vaatekaappi kevätkuntoon

Tänään olen raivannut vaatekaapista kaikki tummat ja raskaat neuleet, ym. talvivaatteet pois ja tehnyt tilaa kesävaatteille. Ja vaatekaapin väriskaala muuttui ihan täydellisesti. Oikeasti tuntui todella vapauttavalta päästä eroon kaikesta tuosta mustan määrästä!! Seuraava projekti onkin varastosta haettujen, vähän tunkkaiselta tuoksahtavien vaatteiden pesu.

Ensimmäisessä ja toisessa kuvassa tavaraa menossa varastoon. Viimeisessä puolestaan vaatekaappia raivauksen jäljiltä. Se saa lisää täytettä, kunhan saan pesu-urakkani loppuun. Varastoon en uskaltanut viedä vasta kuin yhdet saappaat. Vielä en uskalla luottaa etteikö lunta tulisi. Kengät kokivat tietysti kunnon puhdistuksen ja kiilloituksen. Saappaat kannattaa täyttää sanomalehdillä, jotta ne pääsevät varastossakin hengittämään. Kesäkenkien esiin otto tapahtuu sillä sekunnilla kun kadut pestään. Pieni inventaario niidenkin kohdalta siis tulossa noin kuukauden sisään. Vaatteet pakkailen (luonnollisesti pestyinä ja puhtaina) säilytystavan mukaan; hyllyvaatteet menevät ihan vain viikattuna muovipusseihin, jotka myös peitän aika tiiviisti muovilla, roikkovaatteet saavat ylleen puolestaan pukupussit.

Jokos te olette siirtyneet uuteen sesonkiin?
Edit: Juuri tämän julkaistuani, vilkaisin ulos - ja kunnon lumimyräkkähän siellä näkyi...

5 kommenttia

 1. Pitäisi jonkinnäköinen siivous tehdä kyllä.. Paitsi että käytän kyllä paksuja neuleita kesäisinkin - öisin voi olla tosi kylmä :/ Etenkin jos on yhtään kosteaa.

  Mistä hankit pukupusseja? Tarvisin just semmosia ohuita, ei mitään fiinejä, missä vois vaan säilyttää vaatteita.

  VastaaPoista
 2. bubble: Heh:D Kyllä minäkin saattaisin niitä varmaan käyttää, mutta kypsyin niin täysin tuohon mustaan neulosmassaan, että heitin ne ullakolle;)

  Omani olen tainnut ostaa ihan Tiimarista. Ei maksa paljoa ja sieltä löytyy paria eri kokoakin. Pusseihin mahtuu useampikin vaate, mutta liian täyteen ei kantsii tunkea, tai pussi repeää...kokemusta siitäkin on:)

  VastaaPoista
 3. En. Minulla on sesongin ympäri samat vaatteet. Talven aikana en sentään kesävaatteita käytä, mutta kesällä kyllä käytän ihan kaikkea :D

  VastaaPoista
 4. Haha, just noiden yllärimyräköiden vuoksi en ole viittinyt vielä pistää tikkua ristiin... Talvisaappaat voisin kyllä huoltaa jo, niitä ei ole tullut pariin viikkoon käytettyä vaikka luntakin olisi ollut.

  VastaaPoista
 5. kullanmuru: Hih:) Minulle tekee hyvää vähän välillä vaihdella käytettäviä vaatteita, niin niihin ei niin helposti kyllästy. Ja onhan minulla tällä hetkellä tuo tilan ahtauskin...ei kaikki vaatteet yksinkertaisesti vain mahdu kaappiin!

  Rva Herttainen: Tuon takia en vielä vienyt kuitenkaan talvitakkeja varastoon. Ajattelin, että se olisi vähän turhan optimistista:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig