summer

Suomen kesä on lyhyt, ja niitä täydellisen lämpimiä päiviä siihen mahtuu vain kourallinen. Mielestäni onkin siis täysin järkevää, että talvivaatteisiin satsataan paljon enemmän kuin kesähepeneisiin. Myös kesän materiaaleja - puuvillaa, pellavaa ja viskoosia - on kivasti löydettävissä edullisempienkin kauppojen valikoimasta. Talvivaatteissa kestävistä vaihtoehdoista (eri villalaadut) joutuu maksamaan pitkän pennin. Kokosinkin pienen kollaasin H&M:n tämän kesän valikoimista. Kuten (aiemmissa postauksissa) sanottu, tänä kesänä minua viehättää romanttisuus ja herkkyys:
Image and video hosting by TinyPic


Iskeekö romanttisuus, vai pysyttelettekö kesän niitti/farkku/nahka -linjalla?

5 kommenttia

 1. Sekä romanttisuus että niitti/farkku/nahka-linja iskee, joten niiden sekasikiö-linjalla varmaan mennään kesälläkin. :D En oikein ikinä osaa päättää.

  VastaaPoista
 2. Christina: Uskon, että käytännössä se myös minulla menee niin:) Mutta selkeästi romanttisuus on nyt se, joka enemmän silmää viehättää!

  VastaaPoista
 3. Romanttisuus iskee myös, mutta kyllä se niitti, farkku nahkalinjakin :D

  VastaaPoista
 4. Taidan mennä ihan mekkolinjalla ja viileämpinä päivinä farkut ja toppi/t-paita. Vaikka kylmiä kelejä riittää 80% vuodesta, niin kaapistani löytyy runsaasti enemmän kesäisiä vaatteita. ;)

  VastaaPoista
 5. kullanmuru: Minuun itseeni ei nahkatakit ole vielä iskeneet...eivät ole ihan minun tyyliäni. Joten nahka pysyköön kengissä ja laukuissa:)

  Ragdoll: Mekkolinjoilla varmaan täälläkin aika pitkälle ollaan:D Minulla sellaisia pelkästään kesälle pyhitettyjä vaatteita taitaa olla vähiten. Eniten on niitä molempiin sesonkeihin meneviä ja sitten tulee talvivaatteet.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig