kohta on jo perjantai...

On se hassua, miten tämä kevät väsyttää. Ja parina perättäisenä päivänä olen sortunut "päiväuniin" (jotka on kyllä otettu siinä illalla seitsemän jälkeen), kun silmät eivät vain tahdo pysyä auki. Yleensä en päikkäreitä harrasta. Mutta ihana on taas kyllä ilma! Tänään tarkenin jo ohkaisilla sukkahousuilla ja pikkukengillä.

Tänä aamuna tajusin ollessani lähdössä yliopistolle, että minullahan on huomen aamuna tentti. Olen siis kyllä tiennyt tentin olevan perjantaina, mutta en ole ollut ihan päivien kulussa nyt terävimmilläni. Päätinkin skipata tämän päivän luennot ja keskittyä lukemiseen. Ihana ylläri kolahti aamulla postiluukusta, kun Korundin arvonnasta voittamani palkinto saapui. Kiitos Korundi! Ihanat ovat kyllä korvikset:


Käväisin myös kaupungilla hoitamassa vähän asioita ja sovittelemassa sitä Vilan mekkoa, jonka olin laitattanut varaukseen. Alla olevista kuvista ensimmäinen on tämän päivän asu, ja jälkimmäinen se mekkoihanuus, jota sovittelin. Mitäs olette mekosta mieltä?


Nyt alkaa ankara pänttääminen:) See u!

11 kommenttia

 1. Tuo jälkimmäin mekko on kyllä tosi nätti :)

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko!!!!!! :) Tai kummatkin <3 Tommonen nude on ehkä tällä hetkellä niinq maailman ihanin väri!

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko! Todella monikäyttöinen, sopii arkeen ja juhlaan! :D

  VastaaPoista
 4. Opiskelijana olo on siitä ihanaa aikaa, että on paljon vapaampi tekemään kaikenlaista (esim. nukkumaan päikkäreitä, jos niin huvittaa). Itse en voi muuta kuin haaveilla sellaisesta, mutta itsepä olen uranikin valinnut. ;-)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo Vilan mekko! Ostitko? :)

  Ja mistä tuo oma harmaa tunikasi on? Hurmaava suorastaan!

  VastaaPoista
 6. Oi, tuo toka mekko on tosi ihana!! :D

  VastaaPoista
 7. Aurum: Se on kyllä ihana!! Ja varsinkin tuon vyön kanssa. Ilman vyötä se ona aika leveän mallinen.

  heini: Tuo oli sellainen rakkautta ensi silmäyksellä -mekko:D Ja sävy on tosiaan ihana, vaikka ensin kyllä katselin kyseistä mallia korallin värisenä, josta oli kuitenkin koot loppu.

  Laura: Ihan totta! Ja varsinkin kun jättää vyön pois, se menee ihan arkikäytössäkin:D

  Bisquits: No onneksi on jotain hyviäkin puolia opiskelijaelämässä;D Kun rahat on loppu ja sellainen kuukausi edessä, että opiskelut vie 7 päivää viikosta, 12 tuntia päivässä, tulee aikas ikävä niitä työaaikoja:D Mutta tosiaan...töihin on ihan pakko mennä, vaikkei yhtään huvittaisi, mutta luennot voi välillä skipatakin!

  S: Mitäs luulet:D No pakkohan se oli kotiin tuoda!! Harmaa, oma tunikani on kotoisin Ginasta. Se on tosin hakittu joulun alla, ettei enää taida löytyä.

  kullanmuru: Se on kyllä yksi lempimekoistani. Sinnä on aika hauskat Pingviini/lepakkohihat ja kiva takaleikkaus:D

  VastaaPoista
 8. Ihana asu, ja upea tuo Vilan mekko :)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig