jeans

Aamu on lähtenyt uskomattoman hitaasti käyntiin. Tämän päivän käytän koulujuttuja tehden kotona. Huomenna olisi saksan kokeet, joten nenän pitäisi jo olla kirjassa kiinni... Kuka haluaisi tulla purkamaan matkalaukun?! Veikkailen, että se tulee nököttämään tuolla nurkassa ensi viikon lopulle saakka...

Image and video hosting by TinyPic

Blogibileissä minulle tärkeintä ehdottomasti on se muiden bloggaajien tapaaminen. Kun järjestäjät ovat kuitenkin nähneet hirmuisen vaivan lahjapussien kokoamisessa, haluan pussukan sisällön esitellä. Eli Nanson pussista löytyi niin ikään Nanson mekko, jolle ajattelin näyttää vähän saksia ja ompelukonetta. Mekko on Lempivaate-mallistosta ja nimeltään Wild ride. Nelly.comin lahjakortti tuli minulle tänne ostolakon keskelle aika kivana yllärinä! Mukana oli myös John Friedan hiustuotteita ja Cosabellan pikkupöksyt;)

Image and video hosting by TinyPic

Ja loppuun sitten vielä kootut selitykset. Eli tällä hetkellä olen ostolakossa, ajatuksena järkeistää kulutustani ja keskittää sitä laadukkaampaan suuntaan. Tampereen shoppausreissulla mukaan tarttui kuitenkin jotain ihanaa ja tarpeellista. SiSi Stockista bongasin Jennin avustuksella Koola Annan farkut ihan hävettävän alhaiseen hintaan. Minun on todella vaikeaa löytää tarpeeksi pieniä ja muutenkin istuvia farkkuja. Ne, jotka istuvat reisistä, ovat yleensä vyötäröltä liian isot. Olenpa joskus jopa pienennyttänyt farkkuja sopivaksi, mutta näin opiskelija siihen leikkiin ei ole varaa, eikä oma koneeni paksuun farkkusaumaan pysty. Joten kun nyt sopivat pöksyt löysin, annoin itselleni luvan ne kotiin tuoda:

Image and video hosting by TinyPic

Farkkujen pesua en saanut oikein kameralla kunnolla ikuistettua, mutta niissä on siis hillitty happopesu aikuisempaan makuun. Ihanaa alkuviikkoa kaikille!! Mitäs tykkäilitte farkuista?

12 kommenttia

 1. Oi nuo farkut kyllä istuvat sinulle ihan täydellisesti. :) Muista sitten se Cheap Monday! ;)

  VastaaPoista
 2. Jenni: Kiitos:) En olisi niitä kyllä itse huomannut! Ja juu...pitää käydä seuraavalla Helsingin reissulla sovittelemassa:D

  VastaaPoista
 3. Kivat farkut ja istuvat tosi hyvin! Mä tykkään tosta nanson heppamekosta, siis varsinkin printistä.

  VastaaPoista
 4. Nooruska: Ne olivat kyllä ihan mieletön löytö!! Yleesä joudun tyytymään ei niin täydellisiin yksilöihin housuja ostaessani. Printti on kyllä mekossa kiva, mutta kokonaisuudessaan malli tarvitsee vähän fiksausta ollakseen minun näköiseni:D

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää, istuu päällesi loistavasti. =)
  Meinasi taas hermot mennä, kun kävin yksi päivä farkkuja sovittelemassa. Ei löydy sopivia sitten millään!

  VastaaPoista
 6. Hei lähetä spostia minulle, niin saat sen muotivisan palkinnon!:)

  VastaaPoista
 7. Ragdoll: Kiitti:) Itsekin kävin farkkukierroksella muutamia viikkoja sitten, ja ihan samat fiilikset siellä tuli kuin sinullakin! Päätinkin, että farkut ostetaan silloin, kun hyvät sattuu löytymään:)

  MouMou: Ok:) Laitan meiliä tulemaan!

  VastaaPoista
 8. Hyvännäköiset, kesäiset farkut. Istuu sulle täydellisesti. Mahtavat sponssipaketit saitte blogimiitistä. Nuo Nanson mekot on saaneet tosi hyvää näkyvyyttä blogeissa - liian monta "pakko saada"-versiota on mullekin ehtinyt kertyä, kun oon blogeja lukenut ;-D

  VastaaPoista
 9. Hyvin istuu farkut!! Ja kivannäköinen pesukin niissä on.

  VastaaPoista
 10. Jaana: Kiitti:D Tosi kivaa kyllä, että Nanso lähti sponssiksi ja jotenkin tuollaista suomalaista merkkiä on kivempi "mainostaakin"!

  melina: Minäkin ihanstuin tuohon pesuun. Ei ole sellaiset läikkyfarkut, mutta kuitenkin selkeästi erottaa happopesuksi:)

  VastaaPoista
 11. Farkut näyttää ihan älyttömän hyviltä!:) Ehdottoman hyvä ostos. Tuollaisia ostoksia minäkin sallin AINA itselleni. Jos minäkin löydän jotain, mitä usein saa etsiä jopa vuoden ennen kuin löytää, todellakin ostan! Mitä kokoa nuo otit? Sinulle on varmaan esimerkiksi H&M:n 26/32:kin liian suuri? Mietin vaan, kun eilen hain H&M:n pakettini ja jouduin vaihtamaan vielä 27/32:n pienempään... iik, sehän taitaa olla pienin koko! Ihan unbelievable!

  VastaaPoista
 12. heini: Kiitti:) Nuo on 24 tuumaa. Henkkiksen farkkujen koot heittää kyllä välillä suuntaan jos toiseenkin. Minulla on yhdet heidän farkut & koko taitaa olla 25. Mutta kun pari kuukautta sitten kävin sovittelemassa saman kokoisia farkkuja, pyöri ne päällä! Eli aina kantsii sovittaa, eikä tuijotella siihen kokolappuun:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig