I need - Cosmetics

Yksi elämän suureja mysteerejä on se, miksi kaikki kosmetiikka loppuu yhtä aikaa. Ja miksi ihmeessä en osaa siihen koskaan varautua. Tai oikeastaan... tiesin kyllä, että kaikki on lopussa, mutten vain osaa ostaa mitään ennen kuin purkeista on viimeinenkin pisara käytetty. Nyt ostoslista on ehtinyt karttua aika pitkäksi:

- puhdistusmaito (biotherm?)
- puhdistusgeeli kasvoille (aamulla suihkukäyttöön)
- kasvovesi (biotherm?)
- itseruskettava (nivea on minun suosikkini)
- hiuslakka (ja äkkiä!)
- shampoo ja hoitoaine (ovat harvinaista kyllä loppumassa samaan aikaan... bonacure?)
- yövoide (olen vähän aikaa sinnitellyt yöt perusrasvalla, mutta...)
- päivävoide (haluaisin kokeilla jotain uutta)
- hiusväri (ajattelin laittaa nyt vähän tummempaa)

...ja listaa voisi varmaan vielä jatkaa, mutta tuossa ne akuuteimmat. Kosmetiikka on aika suuri menoerä kun alkaa tarkemmin ajattelemaan. Tuonkin listan tuotteisiin saisi helposti pari satasta upotettua. Ja jos käyttäisin kalliita merkkejä, olisi luku varmaan tuplat. Päätin juuri, että kunhan luennot loppuu, yritän olla värjäämättä ja sen kummemmin laittamatta (aineilla) hiuksia kesän aikana, niin säästän ainakin väreissä ja muissa mömmöissä...hippilook kunniaan:D Päätös numero kaksi on alkaa listaamaan ja laskemaan kosmetiikkamenoja, että saisi vähän kuvaa siitä, kuinka paljon rahaa ulkonäköön ylipäänsä palaa. Ehkäpä vaateshoppailujen rajoituksen lisäksi voisin myös järkeistää kosmetiikan kulutusta.

kuva: Make Up Store

5 kommenttia

 1. Mulla on säästynyt jonkin verran rahaa hiusaineissa kun leikkautin tämän nykyisen polkkamallin. Tämän kun saa ihan arkikäyttöön sopivaksi sormilla ja kammalla.

  Voiteisiin mulla kuluu ihan älyttömästi rahaa, mulla kun on atopia ja psoriaasis. Nykyään ostan kyllä niitä halvimpia, hirveästi en oo huomannu eroa halpojen ja kalliiden välillä.

  VastaaPoista
 2. Ja miksi ne loppuvat aina loppukuusta, jolloin ei olisi muutenkaan varaa ostaa ylimääräistä? Siinä vasta mysteeri. ;)

  Minulta löytyy yhteensä 15 hiustököttiputelia suihkukopista, joten ei ainakaan pääse shamppoot loppumaan. =D

  VastaaPoista
 3. Shandi: Minä joudun lakkaa käyttää kun pidän hiuksia kiinni, mutta kesän hippitukkahan saa sitten olla aina auki:)

  Kyllä noissa voiteiden hinnoissa taitaa olla aika paljon ilmaa ja tuskinpa ne erotkaan on niin suuria kuin uskotellaan. Ihan hyviä tuotteita löytää edullisemmistakin hintaluokista!

  RagDoll: No ihan totta! Ei kyllä olisi nytkään rahaa mitään älyttömiä satsauksia tehdä.

  Voi kun olisikin! Toisaalta minua kyllä ahdistaa isot tuotevarastot, joten tällä mallilla eteenpäin mennään:D

  VastaaPoista
 4. Mä sinnittelin pari viikkoa huonoilla hiuskiinteillä(eli huonoiksi osoittautuneilla heräteostoksilla), kun vakiolakka oli lopussa. Kyllä harmitti joka päivä kaupungilla, kun tuuli pilasi kampauksen alle puolessa minuutissa!

  Nyt ostin taas sitä samaa tuttua ja omaa lakkaa, ja elämä on mukavampaa ;)

  VastaaPoista
 5. ilona: No voi ei! Joskus vain kannattaa pysyä tutussa ja turvallisessa:) Onneksi ei varmaan kovin kallis hutiostos ollut. Minä harvoin huomaan mitään eroja lakkojen välillä:D

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig