I need - clothes

Kovaa inventaariota olen vaatekaapissani tehnyt ja lopputulos on tämä. Eli listaa niille kesän must hankinnoille:

- No ne mustat balleriinat. Viime syksynä sain vihdoin ja viimein heitettyä vanhat mäkeen. Eli tämä olisi aika urgent hankinta tälle kesälle. Toki muunkin värisille balleriinoille annetaan mahdollisuus! Tärkein ominaisuus on mukavuus – materiaalina kangas tai nahka.

- Mustat pillifarkut. Näitä olen jo ehtinyt katsella, mutta sopivia ei ole tullut eteen. Farkkuja olen joskus jopa korjauttanut ompelijalla täydellisesti istuvaksi (lähinnä siis takasaumasta on otettu sisään), mutta olisihan se kivaa löytää kerralla sopivat…


- The perfect summer dress. Siis sellainen, jonka voi vain aamuisin heittää päälle menipä mihin tahansa. Pestä ja pitää… Jotain ohkaista puuvillaa se voisi olla, kivan värinen (ei missään nimessä musta) ja printtikin on sallittu. Tekisipä mieli kokeilla tänä kesänä ihan kokopitkää versiota.

- Perustoppeja, t-paitoja & ohkaisia neuletakkeja. Boring basics, jotka alkavat minun vaatekaapistani olla aika loppu.

- Killer heels. Eli yhdet elämää upeammat korkkarit pitää tytön saada kesässä:) Yhdet olisi jo kierroksissa, mutta väri vaalea beige) vähän epäilyttää yhdistelemisen kannalta.

kuvat: mekot & kengät

3 kommenttia

 1. Minä juuri tein pikaisen kierroksen kaupoissa, ja mietin pärjäisinkö esimerkiksi yhdellä uudella kenkäparilla - tai voisinko jättää nekin ostamatta! Voi olla vaikeaa... :)

  VastaaPoista
 2. Killer heelsit ehdottomasti! Ja sitten tuo kesämekko!! Haluisin jotain värikkäämpää, minulla kun tuntuu olevan pelkkää mustaa :/

  VastaaPoista
 3. Ilona: Vähänpä sitä oikeasti tarvitsee. Minullakin nuo korkkarit ovat extraa, jotka löytyvät, jos ovat löytyäkseen, ja mekon voisi vaihteeksi ommella vaikka itse:)

  kullanmuru: Minullakin alkaa tulla tuo musta niin ulos korvista. En ymmärrä, miksi olen sitä parin viime vuoden aikana niin paljon kaappiini hamstrannut. Väriä kesään pitää kyllä saada!:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig