Hauskaa vappua!!

Minä en ole mikään hard core opiskelija. Omistan haalarit, mutta en ole kerännyt niihin yhtään merkkiä. Opiskelijabileissä käynnit näiden parin vuoden aikana voi laskea yhden käden sormilla. Älkää ymmärtäkö väärin! Ammattikorkean aikoina tuli biletettyä ihan riittävästi... Ajattelin nyt kuitenkin vetää (ne merkittömät) haalarit päälle ja viettää kunnon yliopistovapun. Kahdelta pitäisi olla jo ylioppilaskylässä ainejärjestön kanssa grillailemassa. Aamu meni vähän pipariksi kun heräsin vasta kymmeneltä, enkä ole ehtinyt vielä käydä kaupassa hakemassa maisseja grillailuun ja jotain nestemäistä kyytipojaksi. Kiirus saattaa tulla! Vappu eleganssia - eli päivän asu:

Vapun etkoihin kuului eilen Suomen peli (jee, voitettiin!!), sima & munkit. Täytyy kyllä sanoa, ettei se kaupan sima voita oikeaa, kotona tehtyä. Mutta menihän se paremman puutteessa:) Oikein riehakasta & hauskaa vappua kaikille!!

4 kommenttia

 1. Hauskaa vapun viettoa sullekin! Mua ärsyttää, kun vika erä eilisestä matsista jäi näkemättä, kun olin niin väsynyt, että torkuin sohvalla ja lopulta oli pakko painua sänkyyn nukkumaan. :(

  VastaaPoista
 2. Pinja: Kiitti:D No voi ei... Mä olin niin fiiliksissä, etten pystynyt nukkumaan pariin tuntiin pelin loputtua:)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa vappua sinullekin! Bolgisi uusi layout on kiva, kolme kuvaa rinnakkain tuo kivaa vaihtelua perussivuihin. Tykkään.

  VastaaPoista
 4. NinaV: Kiitti:) Hauskaa on ollut! Hienoa, että layout miellyttää! Itsekin tykkäilen vaihteeksi tästä leveämmästä mallista.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig