cold day

Parin lämpimän päivän jälkeen +5 astetta tuntuu ihan liian kylmältä. Ei paljon inspiroi pukeutumaan... Tänään olisin halunnut lähteä liikkeelle pelkillä legginsseillä ja puserolla, mutta olo oli vähän turhan alaston. Asia ratkesi kun vetäisin vielä farkkushortsit leggareiden päälle.paita: 2nd hand
shortsit & rannekoru: Jordaniasta
kengät: ellos

Laitetaanpas tähän vielä eilisen asu! Lyhensin blogibileistä saamaani Nanson mekkoa, ja hetihän se oli pakko laittaa päälle. (Christinalle vinkkinä - tältä se näyttää lyhennettynä;)) Ajattelin ommella vielä helmaan leveähköä, mustaa silkkinauhaa, jotta kuvio jämäköityy ja viimeisetkin yöpaitamaiset fiilikset häviää!

6 kommenttia

 1. Mekko näyttää tosi kivalta nyt!

  VastaaPoista
 2. Nooruska: Minäkin tykkään siitä tuolla tavalla vähän lyhkäisempänä:) En kuitenkaan halunnut kovin lyhyeksi vetää, ettei kuvio kärsisi.

  VastaaPoista
 3. Mekko näyttää kivalta ja teidän juhlat kuulostivat tosi mukavilta Nansoineen kaikkineen!

  VastaaPoista
 4. Ilona: Mekko on kyllä aika täydellinen, rento kesämekko! Ja juu...bileissä oli kyllä kivaa:) Toivottavasti näitä saadaan lisää järkkäiltyä! Sinuakin olisi kiva joskus nähdä:)

  VastaaPoista
 5. Paljon parempi lyhyempänä! Taitaa lähteä omankin mekon helmasta mittaa tuota pikaa. ;)

  VastaaPoista
 6. Christina: Joo...kyllä uskoisin, että sinullekin paremmin vähän lyhyempi versio sopii, kun ollaan suurin piirtein saman pituisia:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig