it's so hard

Tänään päätin ottaa lusikan kauniiseen käteen ja mennä meikkivoideostoksille. Jätin meikkaamisenkin väliin, jotta oikea sävy ja koostumus olisi helpompaa löytää. Ja niinhän siinä kuitenkin sitten kävi, että tyhjin käsin sain kotiin tulla. Ostoksilla havaittua:

>Jyväskylän Kicksistä ei edelleenkään saa palvelua. Tai ainakaan minä en saa.
>Vaaleita sävyjä ei kauppoihin osteta sisään. Eikö me suomalaiset olla pääosin vaaleaihoisia!!
>Vaaleita sävyjä ostetaan sisään, mutta ei riittävästi, sillä jokaisessa kaupassa vaaleimman värisävyn kohta ammotti tyhjyyttään.

En tiedä olenko liian vaativa, vai onko ihoni oikeasti vain niin vaikea tapaus, että täydellistä meikkivoidetta ei siihen löydy. Metsästys siis jatkukoon! Lohdutukseksi piti hakea tuoretta pullaa, jotta saisin ihoni vielä vähän parempaan kuntoon;D


Tänään päätin jättää luennot suosiolla väliin ja keskittyä saksan huomiseen tenttiin. Löysin nimittäin pienen porkkanan opiskeluihin! Jos saan kaikki kurssit nyt keväällä suosiolla läpi, saan ostaa itselleni lahjaksi nämä Vagabondin ihanat sandaalit:


Kuva on pikkaisen huono kun jouduin kännyllä sen ottaa, mutta ne ovat ihanan sirot, ruskeaa nahkaa ja niitit kruunaavat koko jutun!


Ja loppuun vielä päivän asu, jonka tehtävänä oli vain yksinkertaisesti olla mukava:) Kaulakorun jätin pois kun se tuntui vähän "liialta".

mekko: kirpparimekosta tuunattu
neuletakki: vero moda
vyö: second hand
tennarit: ellos

11 kommenttia

 1. Mulla on tosi vaalea iho ja käytän Maxfactorin lasting performance meikkivoidetta ja se on ollut tosi hyvä. Suosittelen tsekkaamaan sen jos et ole vielä sitä katsonut :)

  VastaaPoista
 2. Munki iho on tosi vaalea talvisin, ja silloin käytän Joe Blascon meikkivoidetta, sävy alabaster joka taitaa olla se kaikista vaalein. Kesällä sitte menee joku vähän tummempi kun saa vähän aurinkoa kasvoille :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin puhun Blascon puolesta :) Löytyy hyviä sävyjä, ja on riittoisaa.

  VastaaPoista
 4. Itse kävin Vantaalla Jumbon Kicksissä ja odotin ja odotin palvelua, turhaan! Marssin ulos vaikka ostettavaa ehkä olisi löytynytkin.. ihme touhua!

  VastaaPoista
 5. Mä puolestani luotan vuodesta toiseen Grimasin meikkivoiteeseen, jonka vaalein sävy taitaa olla käyttämäni G1. Kesällä vaihdan seuraavaan sävyyn G4.

  VastaaPoista
 6. Ellie: Minäkin olen joskus muistaakseni Max Factorin jotain meikkivoidetta käyttänyt ja ihan suht tyytyväinen ollut. Minulla on vain ihonlaatu noista ajoista muuttunut, joten en osaa sanoa, miten kyseinen meikkivoide tällä hetkellä minulle sopisi. Tällä kertaa en kyseiseltä merkiltä löytänyt tarpeeksi vaaleaa sävyä, vaikka tiedän heillä sellainen olevan.

  bubble: Monet ovat tuota Joe Blascoa suositelleet:) Se taisikin olla ainut merkki, mitä en muistanut tänään kokeilla!

  dolce: Ok! Ensi kerralla taidan käydä sitä sitten kokeilemassa:)

  JenniL: Hassulta tuntuu minustakin kun pienessä liikkeessä on useita myyjiä, jotka selkeästi on asiakkaita tarkoitettu palvelemaan, mutta he vain sitten parveilevat tiskin takana tai eivät ole minua huomaavinaankaan:/ En kyllä sellaisesta liikkeestä osta yhtään mitään!

  Ilona: Hmm... taitaa täälläkin jossain naamiasliikkeessä kyseistä merkkiä olla. Ehkäpä pitää vielä sekin käydä testailemassa:)

  VastaaPoista
 7. Noi kengät on ihanat! kokeilin niitä jalassa toissapäivänä, ovat mahtavat. Jos en halvempia versioita löydä, niin käyn kyllä hakemassa omani pois!

  VastaaPoista
 8. riinam: Ainut asia, mikä minut nyt erottaa noista kengistä, on juuri niiden hinta:D Mutta jos saan koulujutut hyvin tehtyä, niin pitäähän sitä jotenkin juhlia;)

  VastaaPoista
 9. Oletko kokeillut Lumenen natural code meikkivoidetta, sävy vanilla 10. Se on muistaakseni sarjan vaalein sävy. Koostumus on kevyt, pysyy koko päivän, mutta peseytyy kuitenkin helposti pois. Pyydä siitä näytepurkkiin nokare ja kokeile. :)
  Minun ihoni on kellertävä, mutta vaalea, enkä yleensä löydä mitään sopivia sävyjä, koska kaikki taittavat liikaa possunpunaiseen.

  VastaaPoista
 10. Pakko sanoa, kun näköjään aika laajasti Kicksissä on huono palvelu, että Tampereen koskikeskuksen Kicksissä on aivan ihanat myyjät, jotka auttaa aina ilomielin, joten sinne on aina yhtä ihana mennä. :)

  VastaaPoista
 11. Ragdoll: Juu...olen kokeillut, mutta liian tummaa sekin on:/ Lumenen 00 sävy oli minulle tosi hyvä, mutta sitä ei olla vuosikausiin enää valmistettu.

  Niin, eihän sitä yhden liikkeen toimintamallia koko ketjuun voi yleistää:) Ja voihan olla, että olen sattunut aina paikalle "huonojen myyjien" työvuoroilla.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig