soft colours

Olen tainnut elämäni aikana omistaa tasan kaksi Vilan vaatetta. Olen pitänyt kyseisen merkin vaatteita aika tylsinä ja muistaakseni mitoitus on aika suurta. Tämän kevään mallistokuvat kuitenkin ihastuttivat. Täytynee käydä vuosien tauon jälkeen tutustumassa Vilan mallistoon.

Erityisesti kiinnostaa nähdä tuo ensimmäisen kuvan mokkamekko ja viimeisen kuvan vaaleanpunainen unelma livenä.

9 kommenttia

 1. Mulla oli aluksi Vilan suhteen vähän samaa ongelmaa.. En oikein meinannut löytää sieltä mitään. Nyt kuitenkin reilun vuoden ajan se on ollut mulla ensimmäinen kauppa mihin menen kun tarvitsen jotain. Jyväskylän Vilassa on ainakin huippupalvelu ja jollain ihmeellisellä taidolla myyjät kaivaa niitä juttuja mitkä sopii juuri sulle.

  Suosittelen ehdottomasti tsekata uusin silmin :)

  VastaaPoista
 2. Minäkään en aluksi Vilaan tutustuessani löytänyt yhtään mitään mieluista, tai päälleni istuvaa, mutta nyt olen bongannut sieltä suloisia mekkoja, sekä toppeja. =)

  VastaaPoista
 3. Nuo toisen kuvan (ilmeisesti) farkkuleggarit on ehkä saatava. En mäkään oo ikinä ollut Vilasta mitenkään innoissaan, just vähän semmonen kuva että vaatteet on siellä tylsää ja mitäänsanomatonta...Mutta näköjään vähän parempi meininki tässä uudessa mallistossa ja hyvä niin! :)

  VastaaPoista
 4. Hm, en muista edes milloin olisin käynyt viimeksi Vilassa! Ja toi viimeinen mekko, samanlaista on myös HM:llä tai ainakin sinne tulossa.

  VastaaPoista
 5. Ellie: No pitää sitten käydä katsomassa!! Muistaakseni joku ystävistänikin on kehunut tuon Jyväskylän Vilan palvelua. Pahin ongelma minulle taitaa olla tuo koko...ainakin aiemmin kyseisen merkin koko 34 on ollut minulle reilu. Mutta toisaalta mekoissa ja tunikoissa ei pieni väljyys aina välttämättä haittaa:)

  RagDoll: Olen kyllä muiden päällä nähnyt Vilalta ihan kivoja juttuja, mutta jotenkin ei sinne koskaan tule mentyä kun on se mielikuva ollut vähän huono. Mutta tosiaan nyt voisi kyllä liikkeen tsekkailla uusin silmin:D

  Laura: No ihan sama mielikuva on myös minulla ollut Vilasta... Itsekin ihastelin noita leggareita:)

  Ilona: Enpä taida minäkään muistaa. Ehkä joskus silloin kun poikaystäväni asui Turussa saatoin Turun Hansan Vilan katsastaa läpi. Voihan harmi jos Henkkikseltä on samaa settiä tulossa:/ Hyvä tietää!

  VastaaPoista
 6. Minä olen pitänyt Vilan vaatteista jo vuosia, mutta viimeaikoina taas en ole ostanut kyseiseltä merkiltä mitään... Tuo mekko on aika upea!

  VastaaPoista
 7. dolce: Noihin mekkoihin kyllä itsekin vähän ihastuin... Ja oikeastaan tarvitsisin jotain vähän spesiaalimpaa yhteen tapahtumaan, joten täytynee mennä sovittelemaan:)

  VastaaPoista
 8. Näin tuon vikan mekon livenä enkä oikein tykännyt, liian leveä, mutta kuvassa upea!

  VastaaPoista
 9. *~sl: Ahaa... Jos leveys on tuossa hartiaosassa, se olisi minulle vain plussaa, kun minulla on aika kapoiset hartiat. Jos koko mekko taas on leveä, niin se ei kyllä minullekaan sovi.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig