scale leggings

Ihan mielettömän tuunausidean bongasin Face Hunterin sivuilta. Tämän tytön legginssien etupuolelle on ommeltu suuria paljetteja - lopputulos miltei suomumainen. Eipä paljon bileasu muuta koukkua kaipaa! Ajattelin itse toteuttavani samalla idealla housut, joissa tekisinkin raidat sivuille. Nyt vain isoja, mustia paljetteja metsästämään!! Paljettien ompelu on aika hermoja raastavaa puuhaa, joten mitä isommat paljetit - sen parempi. EDIT: lyhytpinnaiset ihmiset käyttää paljettiliimaa:)

7 kommenttia

 1. Onpa kiva idea! Odotan innolla lopputuloksen näkemistä. :)

  VastaaPoista
 2. Todella kerrassaan mainio idis! :)

  VastaaPoista
 3. Christina: Nyt pitäisi keksiä mistä täältä voisi noita mustia paljetteja saada... En ole itse asiassa vielä ehtinytkään tutustua Jyväskylän ompelutarvikekauppoihin:) Pitäisikin ottaa tuo tämän kesän tavoitteeksi!

  Ocean: Siitä vain käyttöön;) Aika paljon saa paljetteja kyllä ommella, jotta saa tuollaisen suomupinnan aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. Tuli kyllä heti mieleen suomut. =) Hauskan näköistä.

  VastaaPoista
 5. RagDoll: Hih:D Se oli minun ensimmäinen assosiaationi! Ja on tosiaan ihanat!! Helposti toteutettava ja hauska yksityiskohta.

  VastaaPoista
 6. vink vink paljetteja myydään "nauhassa" jota on nopeampi kiinnittää..

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Niinhän niitä myydään, mutta luulenpa, ettei niillä paljettinauhoilla saa ihan tuollaista suomumaista pintaa... Lisäksi olen nähnyt vain sitä sellaista "pienipaljettista" kun ehdottomasti haluan noita isoja:) Mutta täytyy pitää silmät auki paljettiostoksilla, jos nauhaa suuremmilla paljetilla jossain olisi!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig