pink

Tässäpä vielä huono iltakuva eilisestä asuvalinnasta. Sifonkitoppi sai alleen pitsitopin, jolloin se ei läpi näkynyt. Illalla minulle kävi vähän nolosti. Meillä vähän venähti etkot kavereiden luona, enkä jaksanut lähteä sitten bileisiin enää ollenkaan, vaan tulin kotiin nukkumaan:) Ei vanha enää jaksa... Mutta tosi kiva ilta anyway!


Aamu oli pikkaisen tuskainen ja päivän suunnitelmiin kuuluukin lähinnä sängyssä löhöilyä, tenttikirjojen lueskelua ja syömistä. Kotona hengailuun trikoomekot on ihan parhautta. Tänään "pirteää" olotilaa tasapainottamaan pinkki yksilö;) Ai niin...kuvissa muuten näkyy uudet hiukset, jotka siis eilen saivat tummemman värin.


Illaksi ajattelin hakea jonkun leffan ja kaapissa odottaa jo maailman parhaat sipsit. Nam!


Ciao!

7 kommenttia

 1. Tosi kauniina oot ollut liikenteessä!!! :))) <3 Ite oon aina samanlainen väsyny :---DD Kovimmat biletysajat ovat kyllä auttamatta ohi x)

  VastaaPoista
 2. Noi sipsit onki kaikkein ihanimpia! Liian ihania jos multa kysytään :D Voisin elää niillä :P

  VastaaPoista
 3. ihanan rennolta kuulostaa sun lauantai :)

  VastaaPoista
 4. heini: Oi kiitos:D Ja joo...minä kun en keskustassa asu, niin pitkät illat tarkoittaa kavereiden luona yöpymistä ja yleensä oma sänky kyllä voittaa. Olen tosi huono nukkumaan vieraissa paikoissa. Mutta on niitä kunnon biletysvuosia minullakin takana useampia, joten ehkä se onkin ihan hyvä rauhoittua:D

  miukku: Heh:) Nuo on kyllä niin hyviä, mutta aika harvoin tulee kuitenkaan ostettua.

  ilonasi: Ei ole kyllä tässä päivässä mitään valittamista. Vähän harmittaa kun kaverit just soitti minua ulos syömään kun olin vetänyt hirveän annoksen kanaa ja perunamuusia...mutta aina ei voi voittaa:D

  VastaaPoista
 5. kyllä on söpö mekko! mistähän se on..?

  VastaaPoista
 6. Ellie: Kiitti:) Kovasti siitä itsekin tykkäilen! Nyt keväällä pitää ottaa se tehokäyttöön:D

  Nipsu: Kiitos:) Mekko on alelöytö Gina Tricosta. Taisin siitä pari euroa maksaa! Ja trikoo on sellaista mukavan jämäkkää.

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig