Pikkumyy

Painajaisten täyttämän yön jälkeen aamu oli sitäkin parempi. Sähköpostiin oli tullut tieto, että SPSS kurssista, jonka harjotustyötä itkun kanssa väänsin (ja meinasin jo antaa periksi), olin saanut 4:sen!! Ja myös se saksan kurssi, jonka kokeen luulin menneen täysin penkin olle yllätti muuten iloisesti - siitäkin sitten nelonen napsahti:D Kenkäihanuuksien saaminen on koko ajan lähempänä.

Eilen muuten käväisin Sokoksen 3+1 päivillä. Huh mikä ryysis! En osannut sieltä oikein mitään ostaa, vaikka hyviä tarjouksiahan siellä oli. Otin kokeiluun Cils silmämeikinpoistoaineen ja mukaan pääsi myös meikkisienet, joita en ole moneen vuoteen käyttänyt.

Nyt pitää lähteä yliopistolle syömään ja palauttamaan yksi tehtävä. Päivän asua, olkaatte hyvät:

paita: 2nd hand
hame: Vero Moda
Saappaat: Vagabond

Pikkumyy täällä, hei! Oikein hauskaa perjantaita kaikille!

4 kommenttia

 1. Mäkin ostin samat meikkisienet, tosin hieman vaihtoehtoiseen käyttöön... Liimalakan levittämiseen käyttämäni sivellin on ihan koppura eli ei kyllä palvele enää minkään sivelemiseen. Jostain luin että joku sieni voisi kans toimia, niin kokeilen nyt noita meikkisieniä :) Hinta ei kuitenkaan ollut paha että jos idea ei sitten olekaan toimiva.

  Und super dass die Prüfung dann doch so gut geklappt hat :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva asu. Ja ihana pikkumyy-kampaus! ;)

  Ja hirmuisesti onnea hyvistä suorituksista!

  VastaaPoista
 3. Rva Herttainen: Mitä ihmettä sinä sen liimalakan kanssa aina pelaat!?! Uteliaisuus herää:D Juu...edullisia oli ja toimii hyvin myös alkuperäisessä tarkoituksessaan. Danke schön;)

  Alma: Kiitti:) Aika söpsäkkä taisi asusta tulla.

  Christina: Kiitti:) Eikä yhtään paleltanut, vaikka aika vilukissa olen! Ja kiitos:D Ihanaa kun pääsee noista vaikeista kursseista läpi ihan kunnialla!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig