mask

Tänään sain kirjoiteltua kandin tutkielman tutkimussuunnitelman valmiiksi. Ensi viikolla minun pitäisi esitellä se seminaarissa. Uskon, että saan tehtyä työn aika pitkälle kesän aikana. Ihanaa kun pääsee opinnoissa eteenpäin!

Ja sitten kosmetiikka-arvosteluun. Olen nyt parisen kuukautta käyttänyt The Body Shopin Warming Mineral Mask kasvonaamiota. Se on iholla lämpiävä, syväpuhdistava naamio kaikille ihotyypeille. Olen käyttänyt tuotetta noin kerran viikossa, kuten purkin kyljessä suositellaankin.


Tuote tosiaan lämpenee aika kuumaksi kasvoille levitettäessä, mutta tunne kestää vain hetkisen. Tuotteen tuoksu on ihan miellyttävä sekoitus savea ja eukalyptusta. Vaikutusaika on 5 minuuttia. Hyviä puolia on myös naamion riittoisuus.

Mutta.... minä en ole huomanut tuotteella olevan juuri minkäänlaista vaikutusta. Iho on pikkaisen raikkaamman tuntuinen, mutta siinäpä se sitten onkin. En tiedä onko vuodenaikakin hieman väärä tällaiselle syväpuhdistavalle naamiolle. Talvella kun iho tarvitsee enemmän sitä kosteutta. Jotenkin siis aika turha tuote minun iholleni. Ajattelinkin säästää sen kesään ja kokeilla sitten uudestaan. En voi näiden kokemusten pohjalta tuotetta suositella. Ehkäpä selvästi epäpuhtauksista kärsivälle iholle voisi tuotteesta olla enemmän hyötyä...

6 kommenttia

 1. Sinänsä tuote kuulostaa ihan hyvältä, mutta ehkä odotan, että informoit siitä kesällä hieman enemmän :D

  VastaaPoista
 2. kullanmuru: Heh:) No siis ihan turha tuote tosiaan minulle - ainakin nyt - mutta tosiaan jos kesällä tulokset paranee, informoin kyllä.

  VastaaPoista
 3. Hieman tuntuu että ei välttämättä kesälle ihan oikea naamio ole. Tai no siis. Jos se on lämpiävä naamio ja ainakin mitä itse kesäisin naamioista kaipaa, on nimenomaan ihoa viilentäviä ja rauhottavia naamioita. Ja tämä päinvastainen olisi.
  Mutta makujahan on kanssa monenlaisia! :)

  VastaaPoista
 4. Nekta: Minulla iho kaipaa talvisin kunnon kosteutusta kun taas kesällä sitten kosteus on kunnossa, mutta epäpuhtauksia tulee helpommin. Joten tuollainen syväpuhdistava tuote voisi olla paikallaan. Mutta toki ihoja & makuja on monenlaisia:)

  VastaaPoista
 5. Sitten vain kesästä uusiokäyttään ja muistat sitten kans ilmotella täällä miten toimii! :)

  VastaaPoista
 6. Nekta: Yritän muistaa ilmoitella:)

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig